Ο Άδωνης δείχνει το μέγεθος της προεκλογικής απάτης της ΝΔ

Ο Άδωνης δείχνει το μέγεθος της προεκλογικής απάτης της ΝΔ

Το μεγαλύτερο μέρος της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας στηριζόταν στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν υπέρ των επενδύσεων και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να η οικονομία να κινηθεί με ταχύτερους ρυθμούς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα επί της οικονομίας στελέχη του είχαν υποσχεθεί μάλιστα ανάπτυξη 4% για το 2020.

Ο ρυθμός της ανάπτυξης δεν καταγράφτηκε στον προϋπολογισμό του έτους που άρχισε πριν από τρεις ημέρες. Ο Άδωνης Γεωργιάδης, υπουργός επενδύσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όχι μόνον προς το παρόν κόβει κορδέλες σε διάφορα μαγαζιά, αλλά παραδέχτηκε και δημοσίως ότι το χρονοδιάγραμμα που είχαν με έμφαση διαφημίσει, υποστηρίζοντας ότι θα μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό, την εμβληματική κατά τον πρωθυπουργός επένδυση, το 2019 έχει πλήρως εκτροχιαστεί.

Η φράση του «πέσαμε έξω» αναδεικνύει σε όλο του το μεγαλείο την προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισαν τα θέματα της οικονομίας και της ανάπτυξης αλλά και την ευκολία με την οποία ξεστόμιζαν fake προβλέψεις, μόνο και μόνο για να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό.

Τώρα που η μία μετά την άλλη οι προεκλογικές υποσχέσεις αποδεικνύονται fake και δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε από τα φιλικά προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη Μέσα Ενημέρωσης, αναγκάζονται κάτω από το βάρος των καθυστερήσεων και της κατάπτωσης των υποσχέσεων να το παραδεχτούν.

Οι πολίτες που έπεσαν στην παγίδα της Νέας Δημοκρατίας, πίστεψαν στις υποσχέσεις της και την ψήφισαν, ανακαλύπτουν όσο η κυβέρνηση αναγκάζεται να διαχειρίζεται τα οικονομικά της χώρας βάση των πραγματικών δεδομένων και όχι των φαντασιώσεών της το πόσο παραπλανήθηκαν.

Η Νέα Δημοκρατία πορεύεται με στόχο την εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων και των φιλικών της επιχειρηματιών και για τίποτε άλλο. Δεν την ενδιαφέρουν ούτε η ανάπτυξη της χώρας, ούτε η αύξηση του κατώτερου μισθού, ούτε η μείωση της ανεργίας, ούτε η επιβίωση του ασφαλιστικού συστήματος ούτε τίποτα.

Τώρα που σιγά σιγά η αλήθεια αποκαλύπτεται πρέπει όλοι να καταλάβουν το μέγεθος της απάτης που σερβίρισε στους πολίτες η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και το τεράστιο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ να μην ενημερώνει σωστά για τα επιτεύγματά του.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γίνει μάθημα και τα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα καταφέρουν να δείξουν τι πέτυχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από το 2015. Όχι για τους μεγαλοεπιχειρηματίες αλλά για τους πολίτες που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter