Ο Άδωνης έδωσε το «πράσινο φως» για άθληση στην Πάρνηθα

Ο Άδωνης έδωσε το «πράσινο φως» για άθληση στην Πάρνηθα

Να δικαιολογήσει όπως όπως τις βόλτες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του στην Πάρνηθα, προσπάθησε ο Άδωνης Γεωργιάδης χωρίς όμως επιτυχία αφού στο τέλος μη μπορώντας να δώσει πειστικές εξηγήσεις παρότρυνε τον κόσμο να βγει στους δρόμους με τον κωδικό 6 και να πάρει τα βουνά για να αθληθεί.

 Όταν η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, του επισήμανε πως σύμφωνα με τους κανονισμούς ο κόσμος πρέπει να πηγαίνει για άθληση γύρω από το σπίτι του και όχι να παίρνει τα βουνά, ο υπουργός Ανάπτυξης έπρεπε να δώσει μια απάντηση η οποία ωστόσο κάθε άλλα παρά σύμφωνη με τους κανόνες που έχει ορίσει η ίδια η κυβέρνηση είναι.

«Όλος αυτός ο κόσμος που είναι στην Πάρνηθα και στο Τατόι κάθε Κυριακή και κάθε Σάββατο και κάθε απόγευμα, γύρο γύρο από τα Βασιλικά Κτήματα πηγαίνουν στο Τατόι; Προφανώς και επιτρέπεται να κάνεις άθληση και στην Πάρνηθα και στο Τατόι. Επιτρέπεται» ξεκαθάρισε ο Άδωνης Γεωργιάδης. 

Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος τον ξαναρώτησε αν μπορούμε να παίρνουμε τα αυτοκίνητά μας και να πηγαίνουμε για άθληση ο κ. Γεωργιάδης προφανώς σε κατάσταση πανικού συνέχισε λέγοντας πως «Επιτρέπεται. Κι αν δεν το ξέρετε η Πάρνηθα είναι γεμάτη από κόσμο που πηγαίνει μέσα στο δάσος. Και καλά κάνουν» προτρέποντας ούτε λίγο, ούτε πολύ τον κόσμο να ξεχυθεί όπου του αρέσει για να αθληθεί, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα του πρωθυπουργού.

Όταν επίσης ρωτήθηκε γιατί δε φοράει μάσκα ο πρωθυπουργός ενώ φωτογραφίζεται με άλλους μοτοσικλετιστές, ο Άδωνης προτίμησε την εύκολη λύση της σύγκρισης και της επίθεση στον Παύλο Πολάκη λέγοντας πως η πράξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώσει μερικά άτομα στο σπίτι είναι παράνομη ενώ του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος δε φοράει μάσκα και πήγε στην Πάρνηθα να… αθληθεί καθ’ όλα νόμιμη. 

Άρα λοιπόν, σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη όσοι πολίτες επιθυμούν να κάνουν ποδήλατο, να τρέξουν ή να κάνουν μότο κρος το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλουν τον κωδικό 6 στο 13033 και να πάνε στην… Πάρνηθα, το Τατόι ή σε όποιο άλλο μέρος επιθυμούν. Το πρόστιμο άραγε μετά θα το πληρώσει ο κ. Άδωνης;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter