Ο Άδωνης έγινε ερώτηση σε τηλεπαιχνίδι αλλά η παίκτρια δεν τον ήξερε (Video)

Ο Άδωνης έγινε ερώτηση σε τηλεπαιχνίδι αλλά η παίκτρια δεν τον ήξερε (Video)

Τι κι αν ο Άδωνις Γεωργιάδης παίρνει σβάρνα καθημερινά τους τηλεοπτικούς σταθμούς, μη και δεν διαφημίσει μια μέρα τον εαυτό του. Τελικά βρέθηκε άτομο που δεν τον γνωρίζει.

Ο Άδωνις έγινε θέμα στο τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ και βρέθηκε παίκτρια που όπως είπε δεν γνωρίζει ποιος είναι. Όταν η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια της ζήτησε να πει μερικές λέξεις που να περιγράφουν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ εκείνη απλά είπε πως τον έχει ακουστά σαν όνομα αλλά δεν ξέρει ποιος ακριβώς είναι.

Αφού σκέφτηκε λίγο είπε λοιπόν: «Πολιτικός; Δεν είναι…». Οπότε άρχισε να ψάχνει στα τυφλά για να τον περιγράψει λέγοντας «άνδρας», «διάσημος», «ψηλός» συμπληρώνοντας ωστόσο πως «η κάμερα σε κονταίνει» για να κλείσει τελικά με το «πλούσιος».

«Δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης;» ρωτάει έκπληκτη η παρουσιάστρια. «Όχι» απαντά η κοπέλα νιώθοντας εμφανώς άσχημα που δεν τον ήξερε. Πού να ήξερε πώς θα έπρεπε να νιώθει στην πραγματικότητα ευτυχισμένη για την άγνοιά της αυτή. 

Φυσικά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο κάτι τέτοιο δείχνοντας πως το πήρε χαλαρά που δεν τον γνώριζε η κοπέλα, αν και κάτι τέτοιο μοιάζει σχεδόν απίστευτο. Έτσι έκανε την σχετική ανάρτηση από το στιγμιότυπο στο παιχνίδι σχολιάζοντας: 

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter