Ο Άδωνης επαληθεύει το Documento, παραδέχεται ότι η εταιρεία του στην Κύπρο έκλεισε το 2016 και ξορκίζει τις offshore!

Ο Άδωνης επαληθεύει το Documento, παραδέχεται ότι η εταιρεία του στην Κύπρο έκλεισε το 2016 και ξορκίζει τις offshore!

Μετά από πέντε ημέρες ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, παραδέχθηκε ότι η εταιρεία που διέθετε στην Κύπρο έκλεισε το 2016 όπως το ρεπορτάζ του Documento αποκάλυψε και όχι το 2006 όπως ο ίδιος υποστήριζε.

Όπως ομολογεί με ανάρτησή του στο facebook, : «Είχα ζητήσει την λύση της από τον τότε συνέταιρο μου και είχαμε ξενοικιάσει τα γραφεία σε διάστημα λιγότερο των δυο μηνών από την σύστασή της. Όπως αποδεικνύεται, αυτό δεν δηλώθηκε -εκ παραδρομής- στην εφορία εκεί και έτσι φαίνονταν τυπικά υπαρκτή και διεγράφη αυτομάτως. Εγώ δεν είχα γνώση αυτής της παρατυπίας, διότι εάν το εγνώριζα, θα είχα προχωρήσει εγώ και στην τυπική της διαγραφή».

Για να το κάνουμε λιανά, ο κ. Γεωργιάδης παραδέχεται ότι η εταιρία του μέχρι και το 2016 εμφανιζόταν εν λειτουργία, εκ παραδρομής όπως υποστηρίζει και χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει, όπως λέει.

Άρα εφόσον η εταιρεία δεν είχε διαγραφεί, θα έπρεπε να δηλώνεται στο Πόθεν Έσχες.

Η επιβεβαίωση του Documento έρχεται και με την ανάρτηση από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ των σχετικών εγγράφων από την εφορία Κύπρου, έγγραφα τα οποία παρουσίασε η εφημερίδα την Κυριακή 29 Απριλίου και με τα οποία πιστοποιείται ότι η εταιρεία έκλεισε το 2016 και όχι 10 χρόνια πριν όπως εδώ και ημέρες διαρρηγνύει τα ιμάτια του ο κ. Γεωργιάδης.

Και κάτι τελευταίο που μας έκανε μεγάλη εντύπωση.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, λέει μετ΄επιτάσεως ότι η εταιρεία του δεν ήταν offshore. Στην ανάρτησή του, μάλιστα, ανακοινώνει ότι «όποιος, από αύριο, συνεχίζει να γράφει για offshore, θα έχει από μένα και μία Αγωγή». Η απειλή ασφαλώς και δεν αφορά το Documento, το οποίο δεν αναφέρθηκε σε offshore αλλά σε εταιρεία που δεν δήλωνε στο Πόθεν Έσχες του.

Και συνεχίζει… «Στον Βαξεβάνη και στον Πολάκη θα καταθέσω και μήνυση και Αγωγή προς υπεράσπιση της Τιμής μου και για την ηθική βλάβη που μου προκάλεσαν».

Και αναρωτιόμαστε. Έχει κάτι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με τις offshore; Τις θεωρεί αδόκιμη επιχειρηματική επιλογή; Γιατί θεωρεί ότι οποιαδήποτε σύνδεσή του με offshore του προκαλεί ηθική βλάβη; Μήπως να ρωτήσει καλύτερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει μεγάλη εμπειρία επί του θέματος; 

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τη Ν.Δ.

Σημειώνεται πως η Ν.Δ. χρησιμοποιεί δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όπως επισημαίνεται, η εταιρεία που ξέχασε να δηλώσει ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι… εξωχώρια, ενώ η εταιρεία που είχε ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης ήταν… offshore και σύσσωμη η ΝΔ έσπευσε να το υποστηρίξει στη Βουλή.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του κόμματος ήταν μεταξύ των ερωτώντων βουλευτών της Ν.Δ. που χαρακτήρισαν την κυπριακή LtD εταιρεία του Παύλου Χαϊκάλη, offshore!

Η ανάρτηση στο Facebook του Άδωνη Γεωργιάδη:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter