Ο Άδωνης επέστρεψε για να πλέξει το εγκώμιο της Μενδώνη

Ο Άδωνης επέστρεψε για να πλέξει το εγκώμιο της Μενδώνη

Σε νέο παραλήρημα επιδόθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης – κάτι που πρέπει να του είχε λείψει μετά από μέρες αποχής από ραδιόφωνα και κανάλια – ο οποίος ακολουθώντας την γραμμή Κούγια έπλεξε το εγκώμιο της Λίνας Μενδώνη αναδεικνύοντάς την ακόμα και σε προστάτιδα του καπιταλισμού. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Άδωνης Γεωργιάδης αφού πρώτα είπε πόσο καλή είναι η Λίνα Μενδώνη, στη συνέχεια ανέφερε πόσο κακός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για εκστρατεία λάσπης με αφορμή το αίτημα για παραίτηση της υπουργού.

Ο Άδωνης υποστήριξε ότι η Υπουργός Πολιτισμού όχι μόνο δεν πρέπει να παραιτηθεί διότι δε συντρέχει λόγος αλλά αντίθετα είχε το σθένος να πάρει δύσκολες και κρίσιμες αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει τις μεγάλες επενδύσεις.

«Αυτό προκάλεσε μίσος στο κατεστημένο που νόμιζε πως μέσα από τα αρχαία θα μπορούσε να πολεμήσει τον καπιταλισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνης ο οποίος μόνο άγαλμα δε ζήτησε να στηθεί για χάρη της.

Μάλιστα για τα όσα είπε η κυρία Μενδώνη στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για την υπόθεση Λιγνάδη χαρακτηρίζοντάς τον «επικίνδυνο άνθρωπο» και πως εξαπατήθηκε, ο Άδωνης Γεωργιάδης τα χαρακτήρισε «λανθασμένα» αλλά δεν μπόρεσε να μην την δικαιολογήσει λέγοντας πως ήταν σε… μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. 

Σημείωσε, δε, ότι αν ένας υπουργός πρέπει να παραιτείται για μια κουβέντα παραπάνω που είπε τότε εκείνος θα έπρεπε να ήταν ο πρώτος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter