Ο Άδωνης επικαλείται την ευγένεια… βρίζοντας!

Ο Άδωνης επικαλείται την ευγένεια… βρίζοντας!

Αρκετοί αντέδρασαν στην πολιτισμένη συμπεριφορά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρα όταν χαιρέτισε ευγενικά στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη.

Είναι βέβαια λογικό, σε χώρους όπου εκπροσωπείς τη χώρα σου και το αξιώμά σου, να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά από τους διαπληκτισμούς εντός του Κοινοβουλίου.

Προφανώς όμως ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν ανήκει στον «πολιτισμένο χώρο», τουλάχιστον αυτό συμπεραίνουμε από τη σημερινή δήλωσή του όσον αφορά την τότε χειραψία -κατά το επίσημο δείπνο προς τιμής του προέδρου της Κίνας – όπου δηλώνει και την εμπάθειά του. 

«Συγγνώμη που δεν ακολουθήσαμε τις τακτικές των αντιεξουσιαστών – φίλων του κ. Τσίπρα να φτύνουμε ο ένας τον άλλο στον Προεδρικό Μέγαρο κι είχαμε πολιτισμένη συμπεριφορά», δήλωσε επικαλούμενος την ευγένεια βρίζοντας ταυτόχρονα.

Και συνέχισε:

«Πάντα όταν είμαστε σε επίσημες εκδηλώσεις, θα φερόμαστε πολιτισμένα. Το να φερόμαστε πολιτισμένα και κόσμια δεν σημαίνει ότι αίρονται οι πολιτικές διαφορές μας».

Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα από τις δηλώσεις του πρώην ΛΑΟΣ, Άδωνη Γεωργιάδη όταν μιλά για Πολιτισμό, πόσο μάλλον για πολιτικό πολιτισμό… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter