Ο Άδωνης «έχει πει παπάδες» κατά των Εισαγγελέων αλλά κατηγορεί την κυβέρνηση για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη! (Video)

Ο Άδωνης «έχει πει παπάδες» κατά των Εισαγγελέων αλλά κατηγορεί την κυβέρνηση για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη! (Video)

Κροκοδείλια δάκρια από τη Νέα Δημοκρατία, τόσο από τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και από τον αντιπρόεδρο Άδωνη Γεωργιάδη για την… ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και τη διάκριση των εξουσιών με αφορμή το σκάνδαλο Novartis.

Καταϊδρωμένη επανέλαβε το ίδια και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη. 

Και βέβαια για τον Άδωνη και τους φωστήρες της ΝΔ φταίει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης που ζήτησε επίσπευση των διαδικασιών για το σκάνδαλο Novartis. Τους φταίει και η κυβέρνηση που παρεμβαίνει… στο έργο της Δικαιοσύνης!

Πόση μεγαλύτερη υποκρισία; 

Άραγε όταν η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων βγάζει ανακοίνωση για τον Παύλο Πολάκη συμφωνεί με όσα έχει πει ο Άδωνης Γεωργιάδης ότι η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη είναι ένοχη για δόλο και πρέπει να καταδικαστεί για 20 χρόνια κάθειρξη έως ισόβια;(Δείτε το βίντεο παρακάτω).

Συνιστά διάκριση των Εξουσιών αυτό ή το αντίθετο, αποτελεί άμεση παρέμβαση στη Δικαιοσύνη;

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί απόσπασμα σημερινής εκπομπής του ΣΚΑΪ όπου Άρης Πορτοσάλτε και Άδωνης Γεωργιάδης είπαν ότι: Αλέξης Τσίπρας, Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, υφυπουργός δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελοπουλος, η Βασιλική Θάνου και η Εισαγγελέας διαφθοράς Τουλουπάκη έχουν στήσει παραδικαστικό χειρότερο από του Γιοσάκη!!!!!!!

Εξάλλου δεν είναι ο ίδιος ο Άδωνης Γεωργιάδης που κατονομάζει τους προστατευόμενους μάρτυρες;

Η απάντηση πάντως ήρθε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου που απαντώντας στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αναφέρει για ταύτιση «οργανωμένων πολιτικών δυνάμεων με ισχυρισμούς κατηγορουμένων και θέσεις παραγόντων δικαστικών υποθέσεων»: «Η πολιτική αυτή επιλογή εξυπηρετεί τη δημιουργία εντυπώσεων, λειτουργεί παρελκυστικά για τα αποτελέσματα του έργου της Δικαιοσύνης και δημιουργεί σύγχυση με σκοπό την πολιτική συγκάλυψη» τονίζει ο Υπουργός.

https://www.facebook.com/groups/netakias/permalink/1934459453333631/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter