Ο Άδωνης και η…. «διακοσμητική» προστατευτική μάσκα (Photos)

Ο Άδωνης και η…. «διακοσμητική» προστατευτική μάσκα (Photos)

Γενικά ένα πρόβλημα με τις μάσκες το ‘χουν εκεί στην κυβέρνηση! Και δεν εννοούμε το α-μπε-μπα-μπλομ, αν πρέπει να την φοράμε…

Τελικά κατέληξαν πως… «πρέπει», «καλό είναι» ή «επιβάλλεται». Με μια μακροσκελή «εξίσωση» μπορείτε να βρείτε πού επιβάλλεται, πού συνιστάται και πού δεν χρειάζεται.

Αλλά πέραν αυτού, όταν τη φοράς είναι εν δυνάμει φορέας ιών και επομένως το τι πρέπει να κάνεις με τη μάσκα είναι συγκεκριμένο. Πώς πρέπει να τη φοράς, πώς πρέπει να τη διορθώνεις, πώς πρέπει να την αφαιρείς και που πρέπει και πώς να την πετάς. 

Στην αντίθετη περίπτωση είναι διακοσμητική ή απλά επικίνδυνη!

Στη συνέντευξη Τύπου σήμερα του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο Άδωνης Γεωργιάδης, την έβαζε, την έβγαζε, την έπιανε, την δίπλωνε, την ακουμπούσε στο γραφείο του…

Δηλαδή ένα πράμα να μην σε πιάσει ο Τσιόδρας στο στόμα του…

Βέβαια μια ανάλογη σχέση έχει και ο πολιτικός προϊστάμενός του που συχνά την ξεχνάει. Αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει πως η μάσκα δεν είναι φωτογενής, οπότε την αφήνει τις περισσότερες φορές στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τώρα, αν σήμερα ο υπουργός του Ελληνικού και των Επενδύσεων ήταν λίγο στριμωγμένος με το κακό που έρχεται, ας το γυρίσει στις τηλεπωλήσεις που μάλλον είχε περισσότερη επιτυχία.

Δείτε τις φωτογραφίες για να καταλάβετε τι σας λέμε…





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter