Ο Άδωνης και η… προπαγάνδα για τα κρούσματα και τη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο

Ο Άδωνης και η… προπαγάνδα για τα κρούσματα και τη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο

Μπορεί η αύξηση των νέων κρουσμάτων κορονοϊού να είναι ραγδαία, ωστόσο στην κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχουν… διάθεση για ενδοσκόπηση και αυτοκριτική.

Θεωρητικά, η κυβέρνηση είχε αρκετό χρόνο μπροστά της ώστε να διαχειριστεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού. Στην πράξη, όσα έγιναν μετά το πέρας του lockdown την Άνοιξη, φανέρωσαν ότι το πλάνο της κυβέρνησης ήταν ελλιπές.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε νέο ρεκόρ ημερησίων κρουσμάτων κορονοϊού, τα οποία πλέον ξεπέρασαν τα 800, φτάνοντας τα 865. 

Λίγη ώρα νωρίτερα, όταν κυκλοφορούσαν ήδη οι πληροφορίες για νέα μεγάλη «έκρηξη» κρουσμάτων, ο Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας στο Mega, απέδωσε ουσιαστικά την ευθύνη της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που έλαβε χώρα στις 7 Οκτωβρίου.

Χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του συλλαλητηρίου στο Εφετείο, ο Άδωνης Γεωργιάδης λησμονεί τον τρόπο με τον οποίον η κυβέρνηση χειρίστηκε ευαίσθητα θέματα όπως το άνοιγμα του τουρισμού, ή τις εικόνες… χάους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με τους πολίτες να στοιβάζονται στα βαγόνια, στοχοποιώντας τους πολίτες, προκειμένου να «σκεπάσει» τη μεγάλη ευθύνη του επιτελικού κράτους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter