Ο Άδωνης λογοκρίνει τώρα και τους παρουσιαστές του ΣΚΑΙ: «Είναι ντροπή αυτά που λέτε, δεν θα σας αφήσω» (Video)

Ο Άδωνης λογοκρίνει τώρα και τους παρουσιαστές του ΣΚΑΙ: «Είναι ντροπή αυτά που λέτε, δεν θα σας αφήσω» (Video)

Μια «απαγορευμένη» ερώτηση τόλμησε να κάνει σήμερα στον Άδωνη Γεωργιάδη η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, βγάζοντάς τον εκτός εαυτού.

Κάνοντας μια συζήτηση σχετικά με την εγκληματικότητα στη χώρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δε δίστασε να επιτεθεί ακόμα και στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ λογοκρίνοντάς την πριν καλά καλά εκείνη θέσει το ερώτημα.

Αυτό που προσπαθούσε λοιπόν, να τον ρωτήσει αφορούσε στα φαινόμενα εγκληματικότητας που αντιμετώπιζε η Αθήνα την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά και σε αντίστοιχα γεγονότα ανομίας με αυτά που παρατηρούνται και σήμερα.

Ο κ. Γεωργιάδης ωστόσο, έσπευσε να τα καταγγέλλει όλα αυτά ως πρωτάκουστα. «Ντροπή αυτό που λέτε είναι λάθος, δεν θα σας αφήσω»… της είπε για να πάρει το λόγο και να πει τα δικά του, ότι δηλαδή επί Σαμαρά η εγκληματικότητα δεν ήταν και τόσο μεγάλη και πως τα Εξάρχεια είχαν άλλη εικόνα.

Η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη είπε πως «εδώ θα με αφήνετε να διατυπώνω ερωτήματα» λαμβάνοντας την απάντηση πως «όχι δεν πρόκειται να σας αφήσω να λέτε αυτές τις ανακρίβειες». Τότε το ρόλο του «πυροσβέστη» πήρε ο συμπαρουσιαστής της Δημήτρης Οικονόμου ο οποίος αρκέστηκε στο να πει στον αντιπρόεδρο της ΝΔ «τουλάχιστον αφήστε την να το πει».

Τελικά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έσπευσε να τονίσει πως μόλις αναλάβει και πάλι την εξουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα πράγματα θα αλλάξουν και πάλι και όλα θα μοιάζουν… παραδεισένια.

Υ.Γ: Μα δεν της είπε κανείς πώς δεν κάνουμε ποτέ τέτοιες ερωτήσεις στον κ. Άδωνη; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter