Ο Άδωνης «μας» διορθώνει: Είχε κάνει την κωλοτούμπα για τη Βόρεια Μακεδονία νωρίτερα (Video)

Μάκης Βορίδης, νυν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Άδωνης Γεωργιάδης, νυν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, 20/01/2019. Τότε ο Άδωνης Γεωργιάδης δήλωνε για να μαζέψει τις ψήφους πως ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσει το «Βόρεια Μακεδονία».

Και όμως ο Άδωνης Γεωργιάδης εμμέσως πλην σαφώς διόρθωσε την ημερομηνία της κωλοτούμπας του για τη Βόρεια Μακεδονία! 

Χωρίς να διαψεύσει τις προηγούμενες δηλώσεις του, όπου ο καθένας μπορεί να ακούσει ότι έλεγε «Εγώ δεν θα την πω ποτέ Βόρεια Μακεδονία (…) Να με πάτε φυλακή» μας ανακοινώνει μέσω Twitter πως η κυβίστηση είχε γίνει λίγο πριν τις ευρωεκλογές, στις 22 Μαΐου 2019, επιβεβαιώνοντας την επιστολή με την οποία καλεί στα τέλη Αυγούστου τον Βορειομακεδόνα υπουργό Οικονομίας στην ΔΕΘ.

Ο Άδωνης ξεχνάει να πει πως έως τις αρχές του 2019 η θέση του ήταν διαφορετική... Με το πέρασμα του χρόνου όμως και αφού έχουν διχάσει τους Έλληνες, έχουν μαζέψει τις ψήφους και το υπουργείο είναι κοντά, το γυρίζει στο τσάμικο με δεκάρικους κατά του ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα…

Και αν πλέον αφαιρέσεις μερικές κορώνες, μια χαρά τους βόλεψε η συμφωνία των Πρεσπών. Και την χρέωσαν στον Τσίπρα, και μάζεψαν τις ψήφους…

Ας τα βρουν με τους μακεδονομάχους!

Γράφει λοιπόν ο Άδωνης Γεωργιάδης, νυν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων: 

«Μου κάνει εντύπωση η χθεσινή αναφορά του ⁦@serkot65 ⁩ περί δήθεν «κωλοτούμπας» μου για την Συμφωνία των Πρεσπών καθώς στην δική του εκπομπή είχα προεκλογικά ξεκαθαρίσει, ότι θα χρησιμοποιούσα την επίσημη τους ονομασία δηλ «Βόρεια Μακεδονία» εάν θα ήμουν Υπουργός. Συγγνώμη;»

Εμείς πάντως του θυμίζουμε την εποχή που έλεγε ακριβώς τα αντίθετα και ήταν Φεβρουάριος του 2019...
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.