Ο Άδωνης νιώθει μετανιωμένος στην τοποθεσία Twitter (Photo)

Ο Άδωνης νιώθει μετανιωμένος στην τοποθεσία Twitter (Photo)

Σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Χριστοφορίδη ήρθε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και… προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Άδωνης Γεωργιάδης.

Αφορμή, παλαιότερες δηλώσεις του δεύτερου σχετικά με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στελέχη της και τρεις προέδρους της. Τον Κώστα Καραμανλή, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά. 

Όπως είναι γνωστό ο Άδωνης ως στέλεχος του ΛΑΟΣ, είχε «στολίσει» τη γαλάζια παράταξη πολλάκις.

Αυτό που δεν είχε κάνει ποτέ όμως είναι να απαντήσει ουσιαστικά για όλα αυτά που έλεγε τότε. 

Χαρακτηριστικά ο γνωστός… τηλεπωλητής είχε χαρακτηρίσει τη Νέα Δημοκρατία ως τη  «ντροπή της Δεξιάς», ενώ για τον σημερινό της πρόεδρο τον οποίο και εκθειάζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, είχε πει πως είναι ένας «βαθύπλουτος γόνος», που «δεν χρειάστηκε να εργαστεί ποτέ» και συνεχίζοντας με την οικογένεια, αναφερόμενος στη Ντόρα Μπακογιάννη την είχε πει «άχρηστη» και «εθνικά επικύνδυνη».

Όσο αναφορά τον «νονό» του, τον άνθρωπο που τον ενσωμάτωσε στους κόλπους της ΝΔ και κατάφερε να κρύψει – όχι για πολύ- την ακροδεξιά με τον μανδύα της μεγάλης παράταξης, τον  Αντώνη Σαμαρά, δήλωνε με έκδηλη ειρωνεία ότι είναι « ο μεγάλος, ορθόδοξος, δεξιός πατριώτης που μας απαγόρευσε να λέμε συμμοριτοπόλεμο».

Στο απυρόβλητο δεν είχε μείνει ούτε ο Κώστας Καραμανλής, αφού για τον Άδωνη ήταν ένας «ανεπάγγελτος τεμπελχανάς» που «θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία».

Σε ερωτήσεις του κ. Χριστοφορίδη λοιπόν, ο Άδωνης για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως… έκανε λάθος και θα ήθελε να μην είχε κάνει αυτές τις δηλώσεις…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter