Ο Άδωνης πάει… Ισπανία και «τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι»!

Ο Άδωνης πάει… Ισπανία και «τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι»!

«Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι κι έξι το λαδόξιδο» η λογική του Αδώνη Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της ΝΔ ο οποίος κάνει προσπάθεια να χωνέψει τα αποτελέσματα των ισπανικών εκλογών… και την οδυνηρή ήττα των εκλεκτών της ΝΔ…

Και έτσι λοιπόν αφού ισοπεδώνει τα πάντα αναρωτιέται γιατί τα κυβερνητικά στελέχη εξέλαβαν θετικά τα αποτελέσματα του Ισπανικών εκλογών.

Γράφει λοιπόν σε ανάρτησή του στο twitter:

«Παρακολουθώ από το πρωί τους πανηγυρισμούς των Συριζαίων για το αποτέλεσμα των Ισπανικών Εκλογών, δηλ για το ότι ο εκεί Σύριζα έχασε -7% που πήγε όλο στο εκεί ΠΑΣΟΚ. Και που η εκεί ΧΑ πήρε 10% από την εκεί ΝΔ …άβυσσος η ψυχή τους ειλικρινά…» γράφει συγκεκριμένα ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις:

Μετά από μεγάλη πόλωση και πολλά -μα πολλά fake news- Σοσιαλιστές και Podemos (μέχρι χρηματοδότηση από Βενεζουέλα είχαν σκαρφιστεί) κατόρθωσαν συνολικά να ενισχύσουν τις έδρες τους.

Αντίθετα το Λαϊκό Κόμμα – «Μητσοτάκης» σκέτος σε πλήρη νεοφιλελεύθερη υστερία – καταποντίστηκε… σε μια ιστορική ήττα που προκαλεί απίστευτες εντάσεις εντός του κόμματος.

Ναι, οι ακροδεξιοί ενίσχυσαν τις δυνάμεις του και μπαίνουν στο κοινοβούλιο ενώ ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος Άδωνης Γεωργιάδης παραδέχεται πως το ακροδεξιό VOX πήρε ψήφους από τους ομοϊδεάτες της ΝΔ…

Μεγάλη επιτυχία για να το παινευτεί…

Αλλά εκεί που πέφτει πανηγυρικά έξω (ηθελημένα βεβαίως βεβαίως) είναι πως ταυτίζει τους εκεί Σοσιαλιστές με το ΠΑΣΟΚ….

Εμείς θα του χαρίσουμε μια δήλωση του Χοσέ Λουίς Άβαλος, υπουργού Ανάπτυξης και εξ απορρήτων του Πέδρο Σάντσεθ που ήταν και ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας.

«Αποφύγαμε την ‘pasokización’» είπε χθες βράδυ μετά τις εκλογές. Με απλά λόγια:

«Αποφύγαμε την πασοκοποίηση» όρος που έχει περάσει ως εφιάλτης στους Ισπανούς Σοσιαλιστές και σημαίνει συμμαχία με τη Δεξιά και καταποντισμό…

Αφήνουμε τον Άδωνη Γεωργιάδη στο πικρό ποτήρι του…  

Διαβάστε επίσης: Τσακαλώτος: Το Λαϊκό Κόμμα της Ισπανίας είχε το χειρότερο αποτέλεσμα στην ιστορία του

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας για Ισπανικές εκλογές: Ανάχωμα στην ανησυχητική άνοδο της Ακροδεξιάς αλλά και της Δεξιάς

Διαβάστε επίσης: Πέδρο Σάντσεθ: Νικήσαμε την αντίδραση και την εξαπάτηση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter