Ο Άδωνης πανηγυρίζει ότι μπλόκαρε πλειστηριασμό πυρόπληκτου, ενώ υπάρχει νόμος από τον Ιούλιο του 2018

Ο Άδωνης πανηγυρίζει ότι μπλόκαρε πλειστηριασμό πυρόπληκτου, ενώ υπάρχει νόμος από τον Ιούλιο του 2018

O λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο από τον υπουργό Επενδύσεων και Ανάπτυξης κ. Α. Γεωργιάδη!

Ο οποίος εμφανίστηκε σαν τον «πατερούλη» και με προσωπική του παρέμβαση, λέει, ανεκόπη ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας οικογένειας που επλήγη από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, όταν υπάρχει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αναστολή πλειστηριασμών στη συγκεκριμένη περιοχή από τις 30 Ιουλίου 2018 μέχρι τις… 30 Σεπτεμβρίου 2019!

Για του λόγου το αληθές, στο άρθρο 11 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε αμέσως μετά την τραγική πυρκαγιά αναφερόταν επί λέξει ότι, «από τη δημοσίευση της παρούσας (σ.σ. ΠΝΠ) και έως 30.9.2019 αναστέλλεται σε βάρος φυσικών ή νομικών προσώπων που περιέρχονται ή περιήλθαν προσωρινά ή μόνιμα σε κατάσταση απρόβλεπτης έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των πυρκαγιών που έπληξαν περιοχές της Περιφέρειας Αττικής στις 23 και 24 Ιουλίου 2018 η διενέργεια κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης κινητών και ακινήτων, ιδίως η διενέργεια πλειστηριασμών, κατασχέσεων, αποβολών (εξώσεων) και προσωπικών κρατήσεων, καθώς και οι προθεσμίες άσκησης ανακοπών και αιτήσεων που αφορούν τη διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης».

Δηλαδή, ενώ υπάρχει πλέον νόμος του κράτους που προβλέπει ρητά την αναστολή των πλειστηριασμών ο κ. Γεωργιάδης, προφανώς ανενημέρωτος και με το σύμπλεγμα Ναπολέοντα ότι αυτός τα κάνει όλα και τα κάνει σωστά, εξέδωσε ανακοίνωση που στους γνωρίζοντες τουλάχιστον, προκαλεί γέλιο: «Κατόπιν παρέμβασής μου στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός σταμάτησε. Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την άμεση ανταπόκρισή της και φυσικά την τράπεζα που ανέστειλε τον πλειστηριασμό».

Πανηγυρίζει και ευχαριστεί τους τραπεζίτες που εφάρμοσαν το… νόμο! Εύγε, Άδωνη, άξιος ο μισθός σου!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter