Ο Άδωνης «σε πανικό» αρνείται να μιλήσει με μαθήτρια «on air» (Video)

Ο Άδωνης «σε πανικό» αρνείται να μιλήσει με μαθήτρια «on air» (Video)

Ήταν ανέκαθεν κοινό μυστικό πως ο Άδωνης Γεωγιάδης εκ του ΛΑ.Ο.Σ. ορμώμενος, νυν υπουργός της Νέας Δημοκρατίας μετά το «άνοιγμα» Σαμαρά προς την ακροδεξιά είχε και έχει περίεργη σχέση με τη Δημοκρατία.

Προφανώς έχει και κακή σχέση με το διάλογο, αν όλα δεν είναι ελεγχόμενα, αν δεν έχει την μονοκρατορία του λόγου, της φωνής και των (υποτιθέμενων) επιχειρημάτων.

Ο λόγος για τη σημερινή του παρουσία προσκεκλημένος του Mega όπου ενδεχομένως πίστευε πως θα πήγαινε για να κάνει μονόλογο στον οποίον και αρέσκεται για να προπαγανδήσει τα fake news της κυβέρνησής του.

Όταν λοιπόν ο παρουσιαστής Ιορδάνης Χασαπόπουλος –μετά και το χθεσινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο– του είπε πως υπάρχει στην τηλεφωνική γραμμή μαθήτρια Λυκείου, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρνήθηκε να παρευρίσκεται ταυτόχρονα, υποστήριξε πως «έχει και δουλειές» υπονοώντας προφανώς πως θα ήταν χάσιμο χρόνου για τον ίδιο, αν τυχόν ετίθετο θέμα συνομιλίας η απάντησης.

Το ότι προφανώς η μαθήτρια δεν είχε τις ίδιες απόψεις με την κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να υποβαθμίσει την αντίδραση των νέων και των μαθητών αλλά και τα αιτήματά τους για τα σχολεία και το τι πρέπει να γίνει στην εποχή του κορονοϊού, σήμανε συναγερμό στον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος φάνηκε να βρίσκεται σε πανικό.

Από την Πέμπτη προσπαθούν να υποβαθμίσουν το μεγάλο συλλαλητήριο, να προβάλουν τα μεμονωμένα επεισόδια για να το μειώσουν και να παραποιήσουν τα δίκαια αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Δυστυχώς για τον κύριο Γεωργιάδη, μπορεί η κυβέρνηση να θεωρεί ότι με τα χρήματα ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ, η πραγματικότητα ωστόσο δεν ελέγχεται και οι πολίτες την αντιμετωπίζουν καθημερινή.

Ιδιαίτερη κακή εντύπωση ωστόσο δημιουργεί και η στάση του παρουσιαστή που για να μην αποχωρήσει ο υπουργός, δέχθηκε το αίτημά του αποδεχόμενος την λογική του και θέτοντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία σε δεύτερη μοίρα…

Η στάση του Άδωνη Γεωργιάδη ωστόσο δεν μας ξενίζει αφού προσπαθούν να κινούνται σε αποστειρωμένο από τη λαϊκή βούληση περιβάλλον περιμένοντας από τα ΜΜΕ να καλλωπίζουν και να ωραιοποιούν την καταστροφική τους πολιτική.  

Δυστυχώς ακόμα και «on air» τα κυβερνητικά στελέχη προτιμούν να δίνουν τελεσίγραφα…

Δείτε το βίντεο: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter