Ο Άδωνης «συμπαραστάτης»(;) του Κορκονέα και το παράπονο της μάνας του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου

Ο Άδωνης «συμπαραστάτης»(;) του Κορκονέα και το παράπονο της μάνας του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου

Η δικαιοσύνη παραμένει τυφλή, οι δικαστές βλέπουν και κρίνουν και έτσι από χθες ο πρότερος σύννομος βίος ρίχνει τον Κορκονέα στα μαλακά και σε λίγο θα μπορεί να βγει από τη φυλακή. 

Καλό πάντως είναι να μην ξεχνάμε ότι ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε από αστυνομικό εν υπηρεσία ο οποίος ναι, δεν είχε ξαναπυροβολήσει 15χρονο μαθητή. 

Καλό είναι να μην ξεχνάμε όμως και τις «σχέσεις» του Κορκονέα με τον τότε βιβλιοπώλη και βουλευτή του ΛΑΟΣ, σημερινό υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, όπως αυτές καταγγέλθηκαν από την κυρία Τσαλικιάν.

Αυτές τις «σχέσεις» η μητέρα του 15χρονου παιδιού, Τζίνα Τσαλικιάν, είχε καταθέσει και καταγγείλει σε συνέντευξή της στο «Κουτί της Πανδώρας» 

 «Με ενοχλεί ο χλευασμός του Αλέξανδρου από τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του την ημέρα της επετείου της δολοφονίας του προέβη σε επιθετικές δηλώσεις εναντίον του Αλέξανδρου που αποτελούν όχι μόνο συκοφαντική δυσφήμηση αλλά και προσβολή της μνήμης θανόντος. Ο συγκεκριμένος πολιτικός υιοθέτησε μια ακατανόητη για μένα στάση στο ζήτημα, αντίθετη με το γενικό κοινωνικό αίσθημα, με την πηγαία λαϊκή αγανάκτηση για τον θάνατο ενός αθώου παιδιού με παραδοχές και τοποθετήσεις που είναι αντίθετες στα ευρήματα της έρευνας και ξεπερνούν ακόμα και τους ισχυρισμούς των ιδίων των κατηγορουμένων. Άλλωστε όπως ανέφερε η Μαρία Χοντζέα, σύζυγος Κορκονέα, στην κατάθεσή της στο πρωτοβάθμιο δικαστήρια, αντί να αποδοκιμάσει τη δολοφονία ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ένας από εκείνους που τους εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους».

Επίσης η κυρία Τσαλικιάν είχε καταθέσει ότι στο περιπολικό στο οποίο επέβαιναν οι δύο ειδικοί φρουροί, Επαμεινώνδας Κροκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης εκείνο το βράδυ, ήταν σταθμευμένο έξω από το βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη λίγη ώρα πριν από το περιστατικό.

Αλλά και ο ίδιος ο Άδωνης είχε καταγγείλει τον Γιώργο Καρατζαφέρη που είχε “επιβάλει σιωπή” στους Βουλευτές του και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την αστυνομία – όπως είπε μετά την άρση της ….αφωνίας: Όταν είχε γίνει ο θάνατος του Γρηγορόπουλου εγω από την επόμενη στιγμή ήθελα να πάρω σβάρνα τα κανάλια και αντιμετωπίσω, ως συνήθως, τους υβριστές της Αστυνομίας. Ο πρόεδρος απεφάσισε να απέχουμε όλοι οι Βουλευτές και τα στελέχη του ΛΑΟΣ έως ότου περάσει η κηδεία του παιδιού. Έσκασα! Όταν σας λέω έσκασα, έσκασα!

Διαβάστε ακόμη: Σοκ από την απόφαση για Κορκονέα – Όταν ο αμετανόητος δράστης έλεγε πως «δεν ζητάω συγγνώμη από κανένα δεκαπεντάχρονο»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter