Ο Άδωνης συνεχίζει την γνωστή «καραμέλα» και απειλεί τους μάρτυρες για τη Νovartis (Video)

Ο Άδωνης συνεχίζει την γνωστή «καραμέλα» και απειλεί τους μάρτυρες για τη Νovartis (Video)

Μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος για το σκάνδαλο Novartis, ο Άδωνης Γεωργιάδης εξακολουθεί να παίρνει σβάρνα τα κανάλια καταφεύγοντας σε λεκτικές επιθέσεις και απειλές κατά των μαρτύρων.

Άλλωστε είναι πάγια τακτική του κ. Γεωργιάδη οι απειλές αφού κατά καιρούς έχει εκτοξεύσει απειλές κατά των Εισαγγελέων που ερευνούν την υπόθεση και κατά των μαρτύρων.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας τηλεφωνικά στο Open σήμερα το πρωί και υπερασπιζόμενος τον Ανδρέα Λοβέρδο χρησιμοποίησε λοιπόν, την γνωστή καραμέλα ότι δεν βρέθηκαν χρήματα και ότι οι μάρτυρες είναι ψευδομάρτυρες.

Διαβάστε επίσης: Novartis_Gate: Άδωνης απειλεί και φωνάζει – Ποιους λέει σιχάματα (Video)

«Οι μάρτυρες είναι ψευδομάρτυρες διότι κρίθηκαν έτσι για αυτούς που η υπόθεση τους μπήκε στο αρχείο» είπε συνδέοντας τις υποθέσεις αν και η Δικαιοσύνη εξετάζει διαφορετικά.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε τι θα κάνει η ΝΔ σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση απειλώντας ότι θα καλέσει του μάρτυρες και θα τους τους εγκαλέσει για ψευδομαρτυρία.

«Όταν γίνουν εθνικές εκλογές, 20, 13 Οκτωβρίου, ο ελληνικός λαός θα μετρήσει στην ψήφο του και αυτή την σκευωρία. Αν μας δώσει την πλειοψηφία ένα από τα πράγματα που θα κάνουμε θα είναι η εξεταστική επιτροπή στην Βουλή για αυτή την σκευωρία. Η πλειοψηφία τότε θα καλέσει τους δύο μάρτυρες θα άρει την προστασία τους με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που θα διαθέτουμε και θα κάνουμε μία ερώτηση «ποιος σε έβαλε να πεις αυτά τα ψέματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter