Ο Άδωνης, τα λουλούδια και ο Άγιος Βαλεντίνος

Ο Άδωνης, τα λουλούδια και ο Άγιος Βαλεντίνος

Είναι λογικό να ζητούν οι ανθοπώλες να ανοίξουν τα καταστήματά τους. Και μάλιστα τώρα, του Αγίου Βαλεντίνου θα μπορούσε να τους δοθεί μια ευκαιρία, μόνον που γιατί να είναι μια μέρα;

Αν δηλαδή τηρούνται αυστηρά μέτρα γιατί να είναι κλειστά;

Και όταν λέμε αυστηρά πρωτόκολλα, δεν εννοούμε σαν αυτά που τηρεί ο πολιτικός του προϊστάμενος και η συνοδεία του όταν πηγαίνει στην Ικαρία.

Και εκεί ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν θέλει να είναι κακός με τον «κλάδο». Μπορεί να προτιμά να είναι σκληρός με τους παραγωγούς στις λαϊκές αλλά ο Άδωνης δεν θέλει να φορτωθεί «κακές» αποφάσεις.

Την έχει πατήσει με τις απολύσεις γιατρών που ήθελε να πάρει τη δόξα από την τρόικα, δεν το ξανακάνει, εφόσον και όσον μπορεί να μιλά χωρίς να εκνευρίζεται.

Γιατί τότε τα κάνει μαντάρα, όπως πρόσφατα με την εστίαση…

Έτσι λοιπόν υπόσχεται στους ανθοπώλες ότι θα κοιτάξει το αίτημά τους για να μείνουν ανοικτά στις 14 Φεβρουρίου, Κυριακή, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

«Με απασχολεί να μην πάθουν ζημία και ενδιαφέρομαι για κάθε κλάδο», είπε ο Άδωνης ξεπερνώντας τον εαυτό του…

Βέβαια, τι να σου κάνουν οι υπουργοί που δεν ξέρουν που θα κάτσει η μπάλα. Ποιος θα καπελώσει τον άλλον, είτε για click away είτε για take away, είτε για ψάρεμα και το κυνήγι. Και αν ακούν τους ειδικούς, είναι μια άλλη πληγή! Τους ακούν ή επιβάλλουν πολιτικές απόψεις; 

«Λέτε να αποφάσισα εγώ ο υπουργός Ανάπτυξης να κλείσω το take away; Εγώ ζητώ να ανοίξουν. Μας ήρθε μια απόφαση, έπρεπε να δούμε πώς θα την εκτελέσουμε», είπε σήμερα –μιλώντας στο Realfm- ρίχνοντας την ευθύνη σε επιτροπές, ειδικούς. Τουλάχιστον όχι στον εαυτό του. 

Γιατί και εκεί είπε ο Άδωνης πως διαφωνεί με την απαγόρευση…

Όσο για το κυνήγι και το ψάρεμα, είπε πως έχει πάντα ψηφίσει να μην απαγορευτούν…

Αλλά αν κάπου στηρίζει τον πρωθυπουργό είναι στο ταξίδι στην Ικαρία όπου αδικήθηκε γιατί σύμφωνα με τον υπουργό, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Βέβαια τις φωτογραφίες τις είδαμε, τα βίντεο τα είδαμε, αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες.

Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε σε μια φιέστα με κουστωδία και έξοδα χωρίς κανένα υγειονομικό θετικό αποτέλεσμα, είναι λεπτομέρεια για τον υπουργό του.

Προφανώς ο αρχικός στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η ψηφοθηρία, που και αυτή με τις αστοχίες του προϊσταμένου του Μεγάρου Μαξίμου πήγε περίπατο.

«Αδικήθηκε το ταξίδι του Μητσοτάκη στην Ικαρία» είπε με πίκρα ο Άδωνης Γεωργιάδης…

Γενικά ή νίπτει τας χείρας του ή οι άλλοι φταίνε…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter