Ο Άδωνης θέλει ΕΡΤ «λιβανιστήρι» της ΝΔ και ψάχνει τρόπο να μην την πληρώνουν οι νεοδημοκράτες (Video)

Ο Άδωνης θέλει ΕΡΤ «λιβανιστήρι» της ΝΔ και ψάχνει τρόπο να μην την πληρώνουν οι νεοδημοκράτες (Video)

Ξεχάστε τις δημοκρατικές αρχές, την ελευθερία έκφρασης, την ισότητα, την ισονομία!

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ψάχνεται ανάμεσα σε νεοφιλελεύθερες οικονομικές συνταγές και μπλέκει τα φασολάκια του σούπερ μάρκετ με τις ειδήσεις, τη λειτουργία της ενημέρωσης με τα νανογιλέκα!

Έτσι όπως θα αγόραζες ή θα απέρριπτες σε σούπερ μάρκετ τα φασολάκια που δεν σου κάνουν, έτσι και θα αντιμετωπίσεις και τις ειδήσεις.

Λες «άσχημα» για το κόμμα, ούτε να τ’ ακούσουμε! Το λιβανίζεις; Ε, να σε πληρώσουμε!

Μπερδεύοντας τις αρχές πώλησης νανογιλέκων, βιβλίων και σαμπουάν και προσπαθώντας να στηρίξει τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μποϋκοτάζ της ΕΡΤ, θέση που εκφράστηκε -διαφορετικά- χρόνια πριν από τον Σαμαρά με το μαύρο, κάνει αχταρμά τις αρχές των ιδιωτών με τους στόχους της δημόσιας τηλεόρασης, την οποία θεωρεί ως «κρατική». Εξάλλου μόλις σήμερα συμφώνησε με τον Άρη Πορτοσάλτε (στο κανάλι του οποίο εμφανίστηκε) πως το 2013 (και) το ΑΠΕ ήταν υπό τον έλεγχο του Μαξίμου-Σαμαρά. 

Όπως ο ίδιος παραδέχεται προτιμά μια δημόσια τηλεόραση που θα πλέκει καθημερινά το εγκώμιο της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη με σαφή επιλογή επίσης να βρίζει και να ασκεί κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…

Ο Άδωνης Γεωργιάδης βέβαια εσκεμμένα τσουβαλιάζει την «κριτική» με τις «βρισιές».

Βέβαια στην ελεύθερη έκφραση η κριτική μπορεί να είναι σκληρή και η δημοσιογραφική άποψη και έρευνα επίσης. Ακόμα πιο σκληρή όμως μπορεί να είναι η σωστή δημοσιογραφική έρευνα που δεν χαρίζεται σε κανέναν…

Αλλά φαίνεται πως το πολιτικό οικοδόμημα που επιχειρούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης – ο Αντώνης Σαμαράς και ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν μπορεί να αντέξει στην κριτική (και στις αποκαλύψεις)!

Μιλώντας και πάλι στο ΣΚΑΙ όπου είναι μόνιμος θαμώνας με στασίδι, ο Άδωνης Γεωργιάδης έκανε σφοδρή κριτική στην ΕΡΤ αλλά και στους παρουσιαστές της εκπομπής όπου εκφράστηκε η άποψη του Σωτήρη Καψώχα, ενώ υποστήριξε πως ελέγχει την ΕΡΤ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Η ΕΡΤ που έφτιαξε ο κ. Παππάς είναι ένα κανάλι που προάγει τον πλουραλισμό;» διερωτήθηκε ειρωνικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν είναι δημοσιογράφοι, είναι κομματικοί ινστρούκτορες. Δημοσιογράφος που δεν κάνει καμία κριτική στην κυβέρνηση, δεν είναι δημοσιογράφος, είναι λακές», είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης σε γραμμή πλήρους απαξίωσης της δημοσιογραφίας και της ελευθερίας της έκφρασης.

Όπως είπε, θα προτείνει στη ΝΔ να αναζητηθούν τρόποι ώστε να μην πληρώνουν σ.σ. οι νεοδημοκράτες) το τέλος υπέρ της δημόσιας τηλεόρασης.

«Την ΕΡΤ την πληρώνω και εγώ και οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας» είπε, για να προσθέσει ότι θα εισηγηθεί τη μη πληρωμή της ειδικής εισφοράς υπέρ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. «Ψάχνω πώς οι Νεοδημοκράτες δεν θα πληρώνουν την ΕΡΤ» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν μπορεί να πληρώνουμε ένα κανάλι «για να μας βρίζει», είπε ο Γεωργιάδης, υπονοώντας προφανώς πως θα μπορούσε να  πληρώνει ένα κανάλι και δημοσιογράφους για να τους λιβανίζουν! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter