Ο Άδωνης τσίκνισε με τη «συμμορία» του ΚΕΕΛΠΝΟ στην ταβέρνα του… μπατζανάκη

Ο Άδωνης τσίκνισε με τη «συμμορία» του ΚΕΕΛΠΝΟ στην ταβέρνα του… μπατζανάκη

Ώρες ώρες είναι να απορείς με το θράσος κάποιων ανθρώπων. Γιατί πώς να σχολιάσει κάποιος τη σημερινή επιλογή του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη να «τσικνίσει» παρέα με τον «φίλο του» Σταμάτη Πουλή και τη σύζυγό του Ανδρονίκη Θεοφιλάτου!

Ναι, τον Σταμάτη Πουλή που, όπως αποκάλυψε το Documento, είναι πρωτοκλασάτο μέλος της «συμμορίας» στο ΚΕΕΛΠΝΟ, που έκρυβε επιμελώς στοιχεία σε υπόγεια του Κέντρου τα οποία δεν υποδεικνύονταν στους ελεγκτές τους οποίους έσπρωχναν προς άλλες κατευθύνσεις.

Λεπτομέρειες από το περιεχόμενο του πορίσματος μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη: Αποκάλυψη στο Documento: Γιάφκα ΚΕΕΛΠΝΟ με τα χαρτιά από το μεγάλο φαγοπότι

Συγκεκριμένα, ο Άδωνης Γεωργιάδης αναφέρει στην ανάρτησή του στο twitter:

«Με τον φίλο μου @stamatispoulis και την σύζυγό του Ανδρονίκη τσικνίσαμε με μεγάλη παρέα σε ένα υπέροχο χωριό της Δυτικής Αττικής, τα Βίλλια. Μαζί μας και ο πρώην Δήμαρχος Βιλλίων κ. Μακρυνώρης και ο Πρόεδρος της ΕΝΕ κ. Δημήτρης Σκουτέλης»

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται στο tweet, όλο το «παρεάκι» τσίκνισε στο μαγαζί «Μουριές» στα Βίλλια, εστιατόριο ιδιοκτησίας της οικογενείας Δρόση.

Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα Γεώργιος Δρόσης, πρόκειται για τον σύζυγο της συμβούλου του Άδωνη Γεωργιάδη, Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου, μπατζανάκης του Σταμάτη Πουλή, συζύγου της Ανδρονίκης Θεοφιλάτου υπεύθυνης του τμήματος συμβάσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Αξέχαστη έχει μείνει, για παράδειγμα, η υπόθεση με τις φακές, κατά την οποία με εισήγηση του Στ. Πουλή, ο Γ. Δρόσης της ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ, εκτός από συντήρηση εγκαταστάσεων είχε αναλάβει, μέσω άλλης εταιρείας (Δρόσης Γεώργιος και Σία ΕΕ) και την… τροφοδοσία. Η εταιρεία του παρέδιδε κάθε μέρα, 50 μερίδες φαγητού ημερησίως με κόστος ανά μερίδα 12,5 ευρώ. Οποιαδήποτε μερίδα. Από γαρίδες, μέχρι φακές. Όλα 12,5 ευρώ το κομμάτι.

Υπέρ αυτών των “μπουμπουκιών” λοιπόν, τέθηκε για ακόμη μία φορά ο Άδωνης Γεωργιάδης δείχνοντας πως δεν τον ενοχλούν οι “κακές παρέες”…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter