Ο Άδωνης υπερασπίζεται την τιμή του Μαρινάκη (Video)

Ο Άδωνης υπερασπίζεται την τιμή του Μαρινάκη (Video)

Να υπερασπιστεί την τιμή του Βαγγέλη Μαρινάκη έσπευσε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος θέλησε να περάσει ως απολύτως φυσιολογικό ένας επιχειρηματίας να χρηματοδοτεί τα γραφεία της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, όταν ο νέος υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κωνσταντίνος Μπάρκας μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ επισήμανε ότι ένας μεγαλομέτοχος μιας ομάδας και φερόμενος ως υπόδικος σε ορισμένες υποθέσεις χρηματοδοτεί τα γραφεία της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης ένιωσε να τον πνίγει το δίκιο και έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους καταγγέλλοντας παράλληλα την στοχοποίηση του κ. Μαρινάκη από την κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τα δυο τελευταία χρόνια έχει σκυλεύσει πάνω στον κ. Μαρινάκη. Είναι ντροπή μια κυβέρνηση να στοχοποιεί έναν συγκεκριμένο άνθρωπο» ανέφερε με σθένος ο κ. Γεωργιάδης του οποίου μάλλον του διέφυγε ότι η δικαστική έρευνα για υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ο κ. Μαρινάκης διεξάγεται από την Δικαιοσύνη και όχι από την κυβέρνηση.

«Ο κ. Μαρινάκης όπως και ο κάθε Έλληνας πολίτης είναι απολύτως αθώος μέχρις αποδείξεως του εναντίον» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τη χρηματοδότηση των νέων γραφείων του κόμματος είπε: «Ο κ. Μαρινάκης είχε πατέρα βουλευτή της Ν.Δ. δεν μπορεί να χρηματοδοτεί στη μνήμη του πατέρα του να βοηθήσει με 100 ευρώ, τα γραφεία της Ν.Δ.;»

Υπενθυμίζεται ότι κατά την κοπή της πίτας ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωάννης Βοϊδονικόλας ευχαρίστησε προσωπικά τον εφοπλιστή Ευάγγελο Μαρινάκη για την σημαντική προσφορά του στην οργάνωση και λειτουργία των νέων γραφείων του κόμματος. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter