Ο Άδωνις αυτοθαυμάζεται επειδή ψήφισε 3 μνημόνια (Video)

Ο Άδωνις αυτοθαυμάζεται επειδή ψήφισε 3 μνημόνια (Video)

Ως «ειδικό των μνημονίων» χαρακτήρισε τον… εαυτό του ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπερήφανος, μάλιστα, που ήταν εισηγητής και στα τρία.

Αν και είχε πάρει πίσω τις δηλώσεις του ότι δεν ήθελε να κλείσει η αξιολόγηση, μετά τις έντονες εσωκομματικές αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων από τους Νικήτα Κακλαμάνη και Γιώργο Βλάχο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επανήλθε, περιγράφοντας γλαφυρά και πώς ψήφισε τα μνημόνια.

Αφού αρχικά δήλωσε ότι δεν δέχεται μαθήματα μνημονιακής συμμόρφωσης, πρόσθεσε την… προσωπική του εμπειρία: «Παιδιά με συγχωρείτε… Έχω ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο, με τους αγανακτισμένους απ’ έξω να φωνάζουν να καεί – να καεί η… Βουλή. Έχω ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο, με τους αγανακτισμένους απ’ έξω να λένε ότι είστε γερμανοτσολιάδες και προδότες. Ψήφισα και το τρίτο μνημόνιο, αν και εκεί είχα μία διαφωνία, αλλά το έκανα για λόγους κομματικής πειθαρχίας».

Και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Στα θέματα του μνημονίου, πιστεύω, είμαι από τους πιο ειδικούς στην Ελλάδα… Και τα έχω ψηφίσει και ήμουν εισηγητής και στα τρία…».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη
στον ANT1:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter