Ο Άδωνις βιαζόταν… πολύ να περάσει τις ρυθμίσεις του για τα φάρμακα υψηλού κόστους (Photos)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία που πιστοποιούν τη… σπουδή του Άδωνι Γεωργιάδη να υπογράψει την απόφαση για τα φάρμακα υψηλού κόστους (ΦΥΚ), λίγο πριν αποχωρήσει από το υπουργείο Υγείας, με ένα ΦΕΚ… διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Όπως τονίζεται και στο σχετικό ρεπορτάζ του Documento, το φύλλο 1.530 της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (10 Ιουνίου 2014), στο οποίο ο Γεωργιάδης αφαιρεί εκπτώσεις που ως τότε είχαν τα ακριβά φάρμακα, είναι το μοναδικό που έχει άλλη μορφή από τα τεύχη του ΦΕΚ που βγαίνουν από το τυπογραφείο. Το συγκεκριμένο τεύχος δεν έχει την κανονική σελιδοποίηση των ΦΕΚ , αλλά το κείμενο έχει τυπωθεί ως «χύμα» κείμενο μορφής word.

Υπενθυμίζεται ότι τα ΦΕΚ είναι σε μορφή δίστηλου, με μία στήλη δεξιά και μία αριστερά, το συγκεκριμένο όμως είναι στα όρια του… ποδαριού, ενώ ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του έξι μέρες πριν αποχωρήσει, έχει δηλώσει ότι γνώριζε πώς δεν θα είναι πλέον υπουργός.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.