Ο Άδωνις στηρίζει Θέμο που δεν είναι «ούτε ζητιάνα ούτε π@@τάνα»….

Ο Άδωνις στηρίζει Θέμο που δεν είναι «ούτε ζητιάνα ούτε π@@τάνα»….

Μια παροιμία λέει «δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω, ποιος είσαι» και στην περίπτωση αυτή μάλλον ταιριάζει.

Τι κι αν πρόκειται για μαύρα, τι κι αν υπάρχουν αποφάσεις, τι κι αν ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και ‘μεις κρυφό καμάρι, τώρα που ήρθε η στιγμή ο Θέμος Αναστασιάδης να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη μετά από τόσες «κωλυσιεργίες» ο Άδωνις στηρίζει τον εκδότη.

Τι συμβαίνει και ο Άδωνις στηρίζει τους «κατατρεγμένους» αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες;

Με μια πρώτη ανάγνωση, τους συνδέει το μίσος για την κυβέρνηση: Βρίζεις την κυβέρνηση, φίλος είσαι!

Σε μια δεύτερη ανάγνωση, είναι αυτό το «σάπιο» από το παρελθόν που τους ενώνει…

Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με τον Άδωνη και τον Όμιλο Ξυνή ή τον Βωβό…

Τη φορά αυτή όμως δεν στηρίζει μόνον τον εκδότη του «Πρώτου Θέματος» μας προτρέπει να το διαβάσουμε και να το μοιραστούμε, καθώς προφανώς, πρόκειται για Πούλιτζερ της Δημοσιογραφίας.

«Εκπληκτικό άρθρο από τον κ. Θέμο Αναστασιάδη και αξίζει να το διαβάσετε και να το μοιραστείτε και με άλλους», γράφει συγκεκριμένα…

Στο δακρύβρεχτο κείμενό του που θυμίζει ελληνικό κινηματογράφο, ο Θέμος Αναστασιάδης μας λέει πως έγινε εκδότης από ανάγκη γιατί τον «έδιωξαν» όλα τα συμβατικά ΜΜΕ. Μας λέει επίσης πως δεν είναι ζητιάνα και πουτάνα κανενός και στην ουσία κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι δεν άφησε το Ελεγκτικό Συνέδριο να κάνει μόνο του τη δουλειά του, αλλά έσπευσε αμέσως να φροντίσει ώστε ο καταλογισμός να μην κριθεί σε κανονικά δικαστήρια αλλά να εισπραχθεί αμέσως, ως οφειλή στο Δημόσιο.

Στο περίφημο λοιπόν αυτό άρθρο ο κ. Αναστασιάδης μιλάει για γκάνγκστερς, για χούντα Τσίπρα, για μια κυβέρνηση που θέλει να τον κυνηγήσει, να τον συκοφαντήσει, να τον εξοντώσει και να τον καταστρέψει, βάζει μπροστά τους εργαζόμενους στην εφημερίδα του και τις οικογένειές τους αναφέροντας ότι αν εκείνοι του το ζητούσαν θα έφευγε από μόνος του, καταλήγει δε κάνοντας λόγο για παρανομίες (όχι δικές του φυσικά, αλλά της κυβέρνησης) οι οποίες θα τιμωρηθούν και αναφέροντας ότι αν θέλουν σφαγή, θα την έχουν.

Η Αλήθεια και τι λέει η γνωμοδότηση το Ελεγκτικού Συνεδρίου:

Σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο Θέμος Αναστασιάδης, κατείχε αδιαφανώς και αδικαιολογήτως σε λογαριασμό της γαλλικής τράπεζας, BNP Paribas, 4.973.500 ευρώ τα οποία καλείται να επιστρέψει. Αρχικά, ο Αναστασιάδης ισχυριζόταν πως τα χρήματα προέρχονταν από τον εφοπλιστή, Πάνο Λασκαρίδη, εξαιτίας της εξαγοράς μετοχών του Πρώτου Θέματος, ενώ στη συνέχεια η επιχειρηματολογία του άλλαξε, υποστηρίζοντας πως τα χρήματα ήταν φορολογημένα εισοδήματα. Πάρα ταύτα, το ανώτατο δικαστήριο κατέρριψε τους ισχυρισμούς του εκδότη, αφού ούτε συναλλαγή με τον Λασκαρίδη έγινε, ούτε τόσο καιρό φύλαγε τα «μαύρα» εκατομμύρια κάτω από το στρώμα.

Η υπόθεση του καταλογισμού των σχεδόν 5 εκατ. ευρώ στον Αναστασιάδη, έληξε μετά από τέσσερα χρόνια εξαιτίας των νομικών ελιγμών του παρουσιαστή, ο οποίος σε κάποιες περιπτώσεις βρισκόταν ένα βήμα μπροστά ακόμα και από τους ανώτατους φορείς της Δικαιοσύνης. Έτσι λοιπόν, μετά από ένα τετραετές νομικίστικο γαϊτανάκι, που τελευταίο επεισόδιο του ήταν η ανεξήγητη κωλυσιεργία της καθαρογράφησης της τελεσίδικης απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου από τον εισηγητή της υπόθεσης, Σταμάτη Πουλή, ο οποίος συμπτωματικά μάλλον μειοψήφησε υπέρ του εκδότη, η σχετική παραγγελία από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους προς τη ΙΓ’ ΔΟΥ στάλθηκε στις 31 Μαΐου, με παράλληλη κοινοποίηση στην Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter