Ο Άδωνις… θεματοφύλακας της Συμφωνίας των Πρεσπών: «Δε‬ μας αρέσει, ωστόσο‭ ‭ ‬‬ισχύει»!

Ο Άδωνις… θεματοφύλακας της Συμφωνίας των Πρεσπών: «Δε‬ μας αρέσει, ωστόσο‭ ‭ ‬‬ισχύει»!

Nα λοιπόν που ήρθε η ώρα οι καλύτεροι… θεματοφύλακες της Συμφωνίας των Πρεσπών να είναι οι υπουργοί της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας πως ως αντιπολίτευση, από τον Κυριάκο ως τον Άδωνι , είχαν όλοι τους ντυθεί… μακεδονομάχοι κραυγάζοντας εναντίον της και μιλώντας για “ξεπούλημα της Μακεδονίας”.

Χαρακτηριστικό δείγμα δεξιάς… κωλοτούμπας, ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος σήμερα σσε τηλεοπτική συνέντευξη στον Σκάι, είπε πως «η συμφωνία των Πρεσπών δεν‬ μας αρέσει, ωστόσο‭ ‭ ‬‬ισχύει»!

Αναφερόμενος δε στις εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία και τις πρόωρες εκλογές που προκήρυξε χθες ο Ζόραν Ζάεφ, με εμφανή τον κίνδυνο επιστροφής στο προσκήνιο των εθνικιστών του VMRO-DPMNE και του Γκρούεφσκι, είπε και την… «εξυπνάδα του»: 

‬«Είναι‭ που‭ ‬θα‭ ‬έπαιρναν‭ ‬ και το‭ ‬Νόμπελ… Στη‭ ‬στροφή‭ ‬‬το‭ έχασαν.‭ Κάποιοι πίστευαν – και στην Ελλάδα και στα Σκόπια- ότι μπορούν να εκβιάσουν την ένταξη ενός κράτους στην ΕΕ επικαλούμενοι μόνο την επίλυση γεωπολιτικών ζητημάτων». 

Ξεκαθάρισε πάντως πως «εάν παραβιαστεί η ‭συμφωνία,‭ ‭είναι λόγος καταγγελίας‭ της συμφωνίας και άρα, τότε παύει να ισχύει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter