Ο αγγλικός Τύπος περνάει την Τότεναμ γενεές δεκατέσσερις!

Ο αγγλικός Τύπος περνάει την Τότεναμ γενεές δεκατέσσερις!

Σύσσωμος ο αγγλικός Τύπος ασκεί σήμερα (19/9) σκληρή κριτική στους παίκτες της Τότεναμ για έλλειψη πάθους και αγωνιστικότητας στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπου προηγήθηκαν 2-0 αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να νικήσουν (2-2) την ελληνική ομάδα.

Ιδού τι έγραψαν οι αγγλικές εφημερίδες:

Sun: «Όλο το σχέδιο πήγε στράφι»

«Ο Ποτσετίνο ασκεί κριτική στους σταρς που δεν ακολούθησαν τις εντολές τους». Η εφημερίδα δίνει έμφαση στις δηλώσεις του Ποτσετίνο για αδιαφορία και έλλειψη πάθους από πλευράς παικτών της Τότεναμ.

Metro Sport: «Ποτσετίνο: Όχι αρκετά καλά»

«Ο τεχνικός της Τότεναμ έξαλλος με τους παίκτες του που έχασαν το προβάδισμα. Η Σίτι η μόνη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που ξεκίνησε νικηφόρα στην Ευρώπη». Η εφημερίδα είχε βασικό θέμα της τις δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού και παράλληλα συνέκρινε την κακή εμφάνιση της Τότεναμ με τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο Ντόνετσκ επί της Σαχτάρ.

The Guardian: «Κάνοντάς το με τον δύσκολο τρόπο»

«Η Τότεναμ πέταξε το προβάδισμα των δύο γκολ, με την απόπειρα του Champions League να ξεκινά με απογοητευτική ισοπαλία στην Ελλάδα» ανέφερε η εφημερίδα.

Mirror: «Greeky Blinder»

«Ο Ποτσετίνο κατηγορεί τα “σπιρούνια” για έλλειψη πάθους, αφού πέταξαν το προβάδισμα με 0-2 στην Αθήνα». Η “Mirror Sport” με παράφραση της γνωστής σειράς Peaky Blinders ασκεί κριτική στην Τότεναμ για την ισοπαλία στο Φάληρο. Μάλιστα, το σχόλιο για τη Σίτι που θριάμβευσε με 0-3 κόντρα στη Σάχταρ αναφέρει ότι «κερδίζει και δείχνει στους αντιπάλους της πώς γίνεται».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter