Ο Άγιος Βασίλης ανανέωσε το δίπλωμα πιλότου!

Ο Άγιος Βασίλης ανανέωσε το δίπλωμα πιλότου!

Ο Άγιος Βασίλης ανανέωσε με επιτυχία το δίπλωμα πιλότου εμπορικών πτήσεων, καθώς πέρασε επιτυχώς τις γραπτές εξετάσεις όπως επίσης το τσεκ απ, αν και εντοπίστηκαν υψηλά επίπεδα σακχάρου, και είναι πανέτοιμος για το ταξίδι του των Χριστουγέννων, έγινε γνωστό σήμερα από το υπουργείο Μεταφορών του Καναδά.

Ο Άγιος Βασίλης παρέλαβε το ανανεωμένο δίπλωμά του από τον υπουργό Μεταφορών Μαρκ Γκαρνό, έναν πρώην αστροναύτη, σύμφωνα με το βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter από το υπουργείο Μεταφορών του Καναδά.

«Άγιε Βασίλη, έχω καλά νέα για εσένα, για μία ακόμη φορά αρίστευσες στις εξετάσεις σου για το δίπλωμα πιλότου, επομένως ορίστε το πιστοποιητικό σου» είπε ο Γκαρνό στον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, που φυσικά δεν είχε αποχωριστεί την κόκκινη στολή του και τα μαύρα του γάντια.

Στο βίντεο φαίνεται ο ηλικιωμένος να υποβάλλεται σε μια εξέταση στα μάτια και να παραδίδει δείγμα από τα ούρα του.

«Η υγεία σου είναι καλή. Τα επίπεδα σακχάρου σου είναι λίγο ανεβασμένα, αλλά σου επιτρέπουμε να φύγεις, επομένως αυτά είναι καλά νέα» είπε ο Γκαρνό στον Άγιο Βασίλη, ο οποίος απάντησε γελώντας.

Ο Γκαρνό επίσης προειδοποίησε τον Άγιο Βασίλη για τους κινδύνους της οδήγησης:

«Απλά να σου υπενθυμίσω, μην χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο και μην στέλνεις γραπτά μηνύματα ενώ οδηγείς το έλκηθρό σου στους ουρανούς».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter