Ο άγνωστος χρηματοδότης της Μαρέβα Γκραμπόφσκι την Κυριακή στο Documento (Video)

Ο άγνωστος χρηματοδότης της Μαρέβα Γκραμπόφσκι την Κυριακή στο Documento (Video)

Την Κυριακή στο Documento, o άγνωστος χρηματοδότης της Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του αρνούνται να αποκαλύψουν ποιος χρηματοδότησε μέσω offshore με 800.000 ευρώ την εταιρεία της.

Ποιος είναι ο κρυφός χρηματοδότης της εταιρείας της Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Σε δεινή θέση το ζεύγος Μητσοτάκη.

Δικαστική απόφαση θεωρεί απαραίτητη την ενημέρωση των πολιτών για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Δικαίωση του Documento για όσα έχει αποκαλύψει σχετικά με τις offshore, το πόθεν έσχες και το σπίτι του Βολταίρου. Οι πολλές… μεσοτοιχίες Μητσοτάκηδων και Χριστοφοράκου. Εκτός από το εξοχικό στην Τήνο γειτονάκια και στην Κηφισιά.

  • Μιλούν στο Documento οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Νάσος Ηλιόπουλος: «Στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε»

Κατερίνα Νοτοπούλου: «Δεν είμαι Ιφιγένεια εν βορείω Ελλάδι».

  • Κυβέρνηση: Ο Τσίπρας κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του με πέντε μέτρα για την ενίσχυση των πολιτών.
  • Ευνοϊκές ρυθμίσεις. Τι αλλάζει σε νόμο Κατσέλη, ακατάσχετο και εξωδικαστικό.
  • Goldman Sachs: Ξέπλυμα μέσω πινάκων, ακινήτων και Χόλιγουντ.
  • Brexit: Σφοδρό χτύπημα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Και αυτή την Κυριακή υπάρχει Documento

Δείτε το βίντεο

στο Docville, την Κυριακή με το Documento

Ζωή μέσα στα κύματα. Ιστορίες ναυτικών για πειρατές και όμορφα κορίτσια

Στο Στέκι του Σαράντου, ένα από τα πιο γνωστά καφέ της Ακτής Μιαούλη στο λιμάνι του Πειραιά πέντε παλιοί ναυτικοί άνοιξαν την καρδιά τους στην Έμυ Ντούρου και μοιράστηκαν μαζί της ιστορίες της θάλασσας.

  • Η Έμιλι Μόρτιμερ και ο Μπεν Γουίσοου που πρωταγωνιστούν στο απόλυτα χριστουγεννιάτικο φιλμ της εποχής, το «Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει», αναφέρουν στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη τα μυστικά της θρυλικής γκουβερνάντας.
  • Μία συζήτηση της Ηλέκτρας Ζαργάνη με τον Τάσο Θεοφίλου με αφορμή το βιβλίο του «Είναι Ηδη Νεκρός», αστυνομική νουβέλα βασισμένη σε δικογραφία που του είχε εμπιστευτεί ένας συγκρατούμενος του στη φυλακή.
  • Μια καινούργια έκδοση από τη Historical Quest μοιάζει προσαρμοσμένη απόλυτα στο πνεύμα των ημερών. Η Αμαλία Δενδρινού γράφει για το βιβλίο «Χριστουγεννιάτικες ιστορίες ζωγραφικής» που παρουσιάζει πίνακες με θέμα τη μεγάλη γιορτή των χριστιανών από τον 14ο έως τα μέσα του 20ού αιώνα.
  • Κλασικά έργα λογοτεχνίας, ιστορικά, δοκίμια και ανθολογίες συντροφεύουν τις ημέρες των γιορτών και η Εμυ Ντούρου επιλέγει μερικά από τα πιο σπουδαία βιβλία που μόλις κυκλοφόρησαν.

στο HOTDOC HISTORY που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Σταυροφορίες: Ο θρησκευτικός ιμπεριαλισμός

Την «ιερή μανία» που κατέλαβε τη μεσαιωνική χριστιανική Ευρώπη και ταλάνισε την ίδια αλλά κυρίως τις χώρες της ανατολικής Μεσογείου επί 3,5 αιώνες πραγματεύεται το τεύχος του HOTDOC HISTORY.

Απόκληροι χωρικοί, φιλόδοξοι ιππότες, μισθοφόροι τυχοδιώκτες, ευλαβείς θρησκόληπτοι, φανατισμένα παιδιά, με επικεφαλής βασιλιάδες και ευγενείς συγκρότησαν τα στίφη που από τον 11ο αιώνα εφόρμησαν στους «Αγίους Τόπους» και την Ιερουσαλήμ για να τους «απελευθερώσουν» από τους μουσουλμάνους οι οποίοι τους κατείχαν από τον 7ο αιώνα.

Αυτή την Κυριακή με το Documento

Ειδική έκδοση DocAuto: Όλα τα νέα μοντέλα του 2019

Με ένα αφιέρωμα με πολλά οκτάνια κυκλοφορεί το DocAuto , την Κυριακή με το Documento.

Όλα τα νέα μοντέλα που θα γκαζώσουν το 2019, μια χρονιά που αναμένεται σημαντική για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία καταβάλλει προσπάθεια για τη δημιουργία φιλικότερου προς το περιβάλλον προφίλ των μοντέλων της.

Εκτός από τα κλασικά νέα μοντέλα και τις ανανεωμένες εκδοχές τους, την τιμητική τους έχουν οι ηλεκτρικές εκδόσεις. Χαρακτηριστικό επίσης είναι το γεγονός ότι πολλά από τα οχήματα του είδους ανήκουν στην κατηγορία SUV.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter