Ο ακροδεξιός Άδωνης «προστάτης» της Δημοκρατίας (Video)

Ο ακροδεξιός Άδωνης «προστάτης» της Δημοκρατίας (Video)

Είναι «κρυφό» χαρτί της δεξιάς και του κάθε συντηρητικού η θεωρία των δύο άκρων. Δεν είναι κάτι καινούργιο, εμφανίστηκε εδώ και δεκαετίες.

Είναι το χαρτί που θέλει τους πολιτικούς να αμφισβητούν μέσα στο δικό τους «αστικό» πλαίσιο, ένα πλαίσιο που δεν πρόκειται να ταρακουνήσει το σύστημα όπου οι ίδιοι κερνάνε, οι ίδιοι πίνουν.

Και κάθε φορά προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν για νέα μέτρα και νέο συντηρητισμό, κάθε φορά που κάποιος ανεγκέφαλος ξεφεύγει ή –ίσως- κάποιος «εγκάθετος» τους προσφέρει την ευκαιρία.

Όπως τότε που έκαψαν το φυλάκιο στον Άγνωστο Στρατιώτη ή τώρα όταν μια ομάδα αποκαλούμενη του «αντιεξουσιαστικού χώρου» εισέβαλαν στο γραφείο του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας και τον υποχρέωσαν να κρεμάσει στο λαιμό του ταμπέλα που έγραφε «αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Η φασιστική αυτή κίνηση των υποτιθέμενων «αντιεξουσιαστών» καταδικάστηκε από όλους και από όλα τα πολιτικά κόμματα.

Αλλά υπάρχουν «μερικοί» που θέλουν να τα τσουβαλιάσουν όλα και αν και φασιστικής νοοτροπίας, ακροδεξιάς κοπής με ανάλογο παρελθόν προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για να ρίξουν ευθύνες στην αριστερά, να εμφανιστούν υπερδημοκράτες αλλά και να περάσουν τις θέσεις τους σε πανεπιστήμια και εκπαίδευση.

Και πάλι ο λόγος για τον Άδωνη Γεωργιάδη που πρόσφατα πολύ αγάπησε τον Ιωάννη Μεταξά σε ανάρτησή του για το «όχι», που πανηγύρισε για την απόφαση κατά των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, γιατί έτσι είπε το σημερινό του κόμμα.

Ο ίδιο μιλώντας σήμερα στον προσφιλή του σταθμό ΣΚΑΪ και ενώ από την βελόνα του έχουν περάσει τόσες και τόσες καμήλες… διερρήγνυε τα ιμάτιά του γι αυτά που συμβαίνουν στα πανεπιστήμια.

Μπορεί να μην βλέπει τόσα και τόσα, αλλά η δημοκρατική του ευαισθησία μπορεί να δει αυτό που έχουν καταγγείλει οι πάντες και τον συμφέρει «πολιτικά» αφού μπορεί να τσουβαλιάσει την πράξη ορισμένων ανόητων και τραμπούκων με την «αριστερά» και να μιλήσει για κόκκινο φασισμό…

«Δεν σας κρύβω ότι ντράπηκα όταν είδα τη φωτογραφία, ντράπηκα και ως υπουργός, ντράπηκα και ως βουλευτής, ντράπηκα και ως πολίτης», είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης που ντρέπεται κατά βούληση.

«Ο πρωθυπουργός προσωπικά και η κυβέρνηση στο σύνολό της είμαστε απολύτως αποφασισμένοι, όπως ξεμπερδέψαμε με τη Χρυσή Αυγή, έτσι να ξεμπερδέψουμε και με την κόκκινη Χρυσή Αυγή. Γιατί όλοι αυτοί δεν είναι παρά εγκληματικές συμμορίες» πρόσθεσε για να επαναλάβει το αριστεροφοβικό προφίλ του σε ρυθμούς ακροδεξιάς.

Τάχθηκε μάλιστα για ένα νομικό οπλοστάσιο ισχυρότερο «ώστε οι άνθρωποι οι οποίοι διαπράττουν αυτά τα αδικήματα να μην αφήνονται ελεύθεροι με τόσο μεγάλη ευκολία».

Για να συμπληρώσει

«Έχει έρθει η ώρα να τελειώσει η βία της άκρας Αριστεράς στην Ελλάδα και θα τελειώσει επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη».

Προς το παρόν πάντως ο Χρήστος Παππάς, της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, είναι ελεύθερος, τους κοροϊδεύει κατά πρόσωπο αλλά δεν έχουν βγάλει προκήρυξη για την σύλληψή του.

Και για να τελειώσουμε:

Η πράξη των δραστών κατά του πρύτανη ήταν καταδικαστέα, φασιστική και τραμπούκικη.

Όμως η επιλεκτική αντιμετώπιση και η προσπάθεια να πληγεί η αριστερά, απλά επιβεβαιώνει πως δεν ενδιαφέρονται για τη Δημοκρατία, αλλά ακριβώς για το αντίθετο: Για ταξικά και κομματικά οφέλη. 

Στο βίντεο που ακολουθεί από το 2:10

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter