Ο ακροδεξιός Φράγκος της Ελληνικής Λύσης παπαγαλίζει τον όρο «λαθρομετανάστες»

Ο ακροδεξιός Φράγκος της Ελληνικής Λύσης παπαγαλίζει τον όρο «λαθρομετανάστες»

Μέσα σε μία παράγραφο κατάφερε να χωρέσει τρεις φορές τον απαράδεκτο όρο “λαθρομετανάστες” σε δελτίο Τύπου της η Ελληνική Λύση και ο ευρωβουλευτής της Μανώλης Φράγκος, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι “εμπνέονται” από την ακροδεξιά και ξενοφοβική ρητορική.

Ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης έθεσε στην Ευρώπη το ζήτημα των «λαθρομεταναστών», λέει η σχετική ανακοίνωση. Κια συνεχίζει: 

«Σε πρόσφατη συζήτησή του με εκπρόσωπο της FRONTEX, ο κ. Μανώλης Φράγκος δε δίστασε να ρωτήσει και να επιμείνει για το τι μέλλει γενέσθαι με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ,τις καθημερινές απειλές του Ερντογάν για νέα κύματα λαθρομεταναστών ,αλλά και την προστασία των Ευρωπαϊκών-Ελληνικών συνόρων που «σηκώνουν» όλο αυτό το βάρος».

Η ουσία κύριε Φράγκο και λοιποί στην Ελληνική Λύση είναι ότι πρόκειται για ανθρώπους κατατρεγμένους από τον πολεμικό όλεθρο και την φτώχεια και όχι για “λαθραία” αντικείμενα. Ας τους πει κάποιος ότι ακόμα και στην ΕΕ έχουν καταργήσει αυτόν τον άθλιο “όρο” που παπαγαλίζουν εκπρόσωποι της ακροδεξιάς ανά την Ευρώπη. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter