Ο Αλ Πατσίνο χρίζει διάδοχο του τον Τίμοτε Σαλαμέ

Ο Αλ Πατσίνο χρίζει διάδοχο του τον Τίμοτε Σαλαμέ

Στο περιθώριο μιας εκδήλωσης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα για τα 27 χρόνια από την πρώτη προβολής του «Heat», ο Αλ Πατσίνο δήλωσε φαν του Τίμοτε Σαλαμέ.

Παρότι δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι θα γυριστεί το «Heat 2», η απόφαση του Μάικλ Μαν να μεταφέρει τη συνέχεια της ιστορίας σε βιβλίο (κυκλοφορεί στις 9 Αυγούστου) έχει ανοίξει την όρεξη στους φανατικούς θαυμαστές της ταινίας του 1995. Άλλωστε οι περιπέτειες του μυθιστορήματος που είναι ένας συνδυασμός σίκουελ και πρίκουελ έχουν ξεκάθαρη κινηματογραφική χροιά. Το στόρι αφορά όχι μόνο στην προσπάθεια του Κρις, του κολλητού του αρχηγού της συμμορίας, να ξεφύγει από την αστυνομία του Λος Άντζελες αλλά περιγράφει και τα νεανικά χρόνια των βασικών χαρακτήρων του έργου.

Στο φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα πραγματοποιήθηκε ένα επετειακό Q&A event για την γενέθλια επέτειο του φιλμ, μεταξύ επαγγελματιών ή απλώς φαν του σινεμά και των υψηλών προσεκλημένων του panel (οι δυο πρωταγωνιστές Ντε Νίρο και Πατσίνο αλλά και ο παραγωγός της ταινίας Αρτ Λίνσον) όπου φάνηκε ξεκάθαρα η επιθυμία όλων για την πραγματοποίηση ενός νέου κινηματογραφικού «Heat».

Μάλιστα στην ερώτηση προς τον Πατσίνο για το ποιος θα ήταν ο ιδανικός ηθοποιός για να υποδυθεί τον αστυνομικό ντετέκτιβ Βίνσεντ Χάνα στα νιάτα του, ο 82χρονος Αλ χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε: «Ο Τίμοτε Σαλαμέ! Δεν είναι μόνο ένας θαυμάσιος ηθοποιός αλλά είναι και πολύ όμορφος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter