Ορατός ο κίνδυνος για υποβοβασμό

Ο Αλαφούζος δεν πληρώνει τον Βέμερ

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Παναθηναϊκός δεν γλιτώσει το δεύτερο -3 για οφειλή ύψους 477.000 ευρώ στον Γενς Βέμερ. Κι αν το χρέος στον Γερμανό αμυντικό δεν τακτοποιηθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή, τότε οι «πράσινοι» βάσει των κανονισμών θα υποβιβαστούν για την συγκεκριμένη οικονομική εκκρεμότητα.

Ο δικηγόρος του Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου, εδώ και 10 ημέρες συζητάει με ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την αποπληρωμή της οφειλής, αλλά απορρίπτει ως αστείες τις προτάσεις που του κάνει η διοίκηση Αλαφούζου. Στις 20 Απριλίου αφαιρέθηκαν από το τριφύλλι 3 βαθμοί και εντός της ημέρας αναμένεται να του αφαιρεθούν άλλοι τρεις.

Ο Ατλαμάζογλου συναντήθηκε και σήμερα το μεσημέρι με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τον ικανοποίησε η πρόταση που του έκαναν βάσει της οποίας ο Βέμερ θα έπαιρνε τα οφειλόμενα σε 18 μήνες. Αποχωρώντας από την συνάντηση ζήτησε από τα στελέχη της ομάδας να τον «ενοχλήσουν» εκ νέου μόνο αν έχουν να του καταθέσουν κάποια σοβαρή πρόταση για την εξόφληση του πελάτη του.   

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.