Ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετά τον Δημήτρη Κρεμαστινό

Ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετά τον Δημήτρη Κρεμαστινό

«Υπηρέτησε με συνέπεια την επιστήμη, το κοινοβούλιο και τη δημοκρατική παράταξη» αναφέρει σε ανάρτησή του για τον Δημήτρη Κρεμαστινό που πέθανε σήμερα, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Σημειώνει μάλιστα στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά και να διακρίνω το βάθος των γνώσεών του για την επιστήμη και τα ακαδημαϊκά ζητήματα, αλλά και την ειλικρινή του έγνοια για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στον τόπο μας.»

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα: 

«Αποχαιρετούμε σήμερα τον Δημήτρη Κρεμαστινό, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με συνέπεια την επιστήμη, το κοινοβούλιο και τη δημοκρατική παράταξη.

Είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά και να διακρίνω το βάθος των γνώσεών του για την επιστήμη και τα ακαδημαϊκά ζητήματα, αλλά και την ειλικρινή του έγνοια για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στον τόπο μας.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του και στους δικούς του ανθρώπους.»

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/posts/10158453022423054?__xts__%5B0%5D=68.ARAEQnG2kSuMHCnkSZ4LvOlm-qHHQpkz8VswGKu2xqOnCAj-ih1tEdsTwy0DKXTloJxScjjyIY3HSVffdtlFE9h55RNHVbTMZFmp_ZpMtdUomxFAtJfVKAh3rzrEO1czPcTUp1lFy03uSsZbZrHWR2frF-iusb9pw83DQlRMfiLEJEwCJ_j8qPEYnjm8kSfaQGoVmZV9YzPkUxHC4F3YVQpT9LZVgbdDNc0vZySzTbSFTfKqc_sstjFkI9S_3yUVxIfNduOLpqbNRs3LuTuj6cugODHI1V-b1IB9N3BOuWf4dLSnE5uZX-_QpOfbWUVaT55620mIxCtFUQ&__tn__=-R

Αποχαιρετούμε σήμερα τον Δημήτρη Κρεμαστινό, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με συνέπεια την επιστήμη, το κοινοβούλιο και τη…

Gepostet von Alexis Tsipras am Freitag, 8. Mai 2020

Συλλυπητήριο μήνυμα Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού

«Ο θάνατος του Δημήτρη Κρεμαστινού μας γεμίζει με θλίψη.

Η διαδρομή του Δ. Κρεμαστινού στην πολιτική αλλά και στην επιστήμη χαρακτηρίστηκε από αξιοπρέπεια και προσήλωση στα καθήκοντά του. Καθηγητής της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Δ. Κρεμαστινός αγωνίστηκε κατά τη θητεία ως υπουργός Υγείας για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, η αξία του οποίου φάνηκε και πάλι στις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας.

Ο εξαίρετος αυτός επιστήμονας και πολιτικός αφήνει ως παρακαταθήκη ένα σπουδαίο έργο για όλη την κοινωνία. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter