Ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτησε μέσω Twitter τον Θανάση Γιαννακόπουλο και έκανε λόγο για μια απώλεια που αφήνει μεγάλο κενό τόσο στο επιχειρείν όσο και στον ελληνικό αθλητισμό.

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια και πολλή αγάπη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν & του ελληνικού αθλητισμού. Συλλυπητήρια στους οικείους του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αντίο» από την «πράσινη» ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Αναλυτικά: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παναθηναϊκή ιδέα, έφυγε από κοντά μας την Τρίτη 19/3 σε ηλικία 88 ετών. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και σήμερα υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Το σπουδαίο του έργο και η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση Γιαννακόπουλε».

Από την πλευρά του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση του τονίζει: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο σπουδαίος παράγοντας, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στα παναθηναϊκά ιδεώδη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο.

Διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και αντιπρόεδρος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας τεράστια συνεισφορά στον Σύλλογο αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό. Το πάθος του και η αγάπη του για το «τριφύλλι» του έχουν χαρίσει ήδη μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της «πράσινης» ιστορίας. Καλό ταξίδι τεράστιε Θανάση Γιαννακόπουλε…».

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχαιρέτησε τον θείο του μέσω Instagram, όπου έγραψε: «Καλό ταξίδι». Παράλληλα, ανέβασε και ένα story από την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο οποίο βρίσκονται αγκαλιασμένοι και σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Λίγο μετά, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέβασε μία φωτογραφία με τον πατέρα του, Παύλο, αλλά και τους δύο θείους του, που έφυγαν από την ζωή σε διάστημα ενός έτους, γράφοντας: «Παντού και πάντα μαζί».

https://www.instagram.com/p/BvLw5BigB4F/

Τον αποχαιρετούν όλοι

Τα συλλυπητήρια τηλεγραφήματα και οι ανακοινώσεις από τον πολιτικό και αθλητικό κόσμο δίνουν και παίρνουν από την ώρα που έγινε γνωστή η τραγική είδηση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου. Το πάθος του και η αγνή αγάπη του για την ομάδα του, η ευγένεια και η προσφορά του, θα λείψουν όχι μόνο από τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και από την κοινωνία. Καλό Παράδεισο…»

Το δικό του «αντίο» είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αναλυτικά η δήλωση του: «Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας. Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ: «Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Ο παλιός μπασκετμπολίστας του Δημήτρη Παπανικολάου αποχαιρέτησε μέσω του Instagram τον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Αντίο Θανάση. Υπήρξες υπόδειγμα ανθρώπου με τεράστια κοινωνική προσφορά και δεν ήσουν τυχαία αγαπητός από τους φιλάθλους όλων των ομάδων. Έμεινες αναλλοίωτος στο πέρασμα των χρόνων και αυθεντικός και γι αυτό σε αγαπήσαμε όλοι αυτοί που σε ζούσαμε καθημερινά να είσαι δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν. Οικογένεια όπως το έλεγες συχνά πυκνά. Καλό σου ταξίδι», ανέφερε ο παλαίμαχος άσος στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BvLzrTaAutY/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter