Ο Αλέξης Τσίπρας στην παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια»

Ο Αλέξης Τσίπρας στην παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια»

Μια δυνατή παράσταση το «Άνθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ, παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον τεχνοχώρο Cartel, στο Βοτανικό.

Με το τέλος της παράστασης φωτογραφήθηκε με όλους τους συντελεστές. Σε ανάρτηση του στο Instagram σημείωσε τα εξής:

Mε τους συντελεστές μιας εκπληκτικής παράστασης που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μεταφέροντας το «Άνθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ, στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Στον Τεχνοχώρο Cartel, στο Βοτανικό, η θεατρική πλοκή εκτυλίσσεται στον φυσικό χώρο, όπου πιθανότατα δεκάδες άλλες παρόμοιες ιστορίες συμβαίνουν στο πραγματικό χρόνο, δίπλα μας, λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο και τα φώτα της πόλης.

Μια παράσταση τόσο σκληρή όσο και ο κόσμος γύρω μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mε τους συντελεστές μιας εκπληκτικής παράστασης που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μεταφέροντας το «Άνθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ, στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Στον Τεχνοχώρο Cartel, στο Βοτανικό, η θεατρική πλοκή εκτυλίσσεται στον φυσικό χώρο, όπου πιθανότατα δεκάδες άλλες παρόμοιες ιστορίες συμβαίνουν στο πραγματικό χρόνο, δίπλα μας, λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο και τα φώτα της πόλης. Μια παράσταση τόσο σκληρή όσο και ο κόσμος γύρω μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter