Ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
Παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την προστασία της Πρώτης Κατοικίας, της Επαγγελματικής Στέγης και της Αγροτικής Γης απο τον πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα. Τρίτη 4 Απριλίου 2023 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)

To κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έβαλε σε όλες τις εμφανίσεις του με ξεκάθαρο και απόλυτο τρόπο τέλος στην κινδυνολογία που αναπτυσσόταν τις τελευταίες ημέρες κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία περί κυβέρνησης «δραχμιστών» εξ αφορμής του προγράμματος «Δήμητρα» του ΜΕΡΑ25 ενός από τους δυνητικούς εταίρους σε μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας.

Σύμφωμα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Αύριο, Παρασκευή 28 Απριλίου ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα δώσει στη δημοσιότητα το κυβερνητικό του πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιάσει το «συμβόλαιο για την αλλαγή», σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας».

Διαβάστε επίσης

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο που μπορεί να δώσει προοπτική – Στόχος η κυβέρνηση από την πρώτη κάλπη (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter