Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εκ βαθέων στο Docville, που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εκ βαθέων στο Docville, που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

-O Αλκίνοος Ιωαννίδης συνομιλεί με τον Νίκο Παπαδογιάννη. «Γίνομαι παλαβός, όταν φτιάχνω μουσική. Παραμιλάω, βγάζω άναρθρους ήχους, αρπάζω το μολύβι, το παρατάω, πιάνω το ποτήρι για να πιω, το κρατάω μισή ώρα, τέτοια. Θα ανησυχήσω πολύ αν βάλω μία κάμερα να με καταγράφει αργά το βράδυ που με πιάνει η τρέλα» λέει μεταξύ άλλων.

-Το ανέκδοτο αρχείο του Νικόλα Άσιμου, το οποίο έχει διαφυλάξει ο αδελφός του Δημήτρης Ασημόπουλος, ανοίγει για πρώτη φορά για το κοινό στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Ρομάντσο με την επιμέλεια του εικαστικού Φώτη Καραγεωργίου (3-15 Μαΐου). Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

-Ο Γερμανός συγγραφέας Σεμπάστιαν Φίτσεκ βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προσκεκλημένος των Εκδόσεων Διόπτρα και του Public. Στη συνέντευξη που έδωσε στην Έμυ Ντούρου είπε μεταξύ άλλων «Κάθε βιβλίο είναι ένα ταξίδι. Το πιο συναρπαστικό ταξίδι για μένα είναι στα μυστήρια του ανθρώπινου νου. Είναι σαν τη βαθιά θάλασσα. Ολοι ξέρουν πού βρίσκεται, όμως λίγοι από μας έχουν βρεθεί εκεί».

-Ο Σπύρος Οικόπουλος συνάντησε τον Αρχειονόμο και Βιβλιοθηκονόμο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), Δημήτρη Ραμαντάνογλου, και έκαναν μαζί έναν περίπατο στη βιομηχανική περιοχή του Ταύρου.

-Ο Γιώργος Αυγερόπουλος συνομιλεί με την Έμυ Ντούρου με αφορμή τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Οι πειρατές του Αιγαίου» που προβάλλεται από το κανάλι Open Beyond.

-Το Onassis Youth Festival έρχεται στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση από τις 19 έως τις 21/4. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

-Οι Τακίμ παίζουν για δύο βραδιές (14 & 21/4) στον Σταυρό του Νότου και η Αφροδίτη Ερμίδη έχει το ρεπορτάζ. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter