Ο Αλόνσο σχεδίασε το πρωτοσέλιδο της Marca για έναν πολύ σημαντικό σκοπό

Ο Αλόνσο σχεδίασε το πρωτοσέλιδο της Marca για έναν πολύ σημαντικό σκοπό

Ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν ένας από τους καλύτερους πιλότους της F1 και ως άνθρωπος έχει ευαισθησίες, όπως το αποδεικνύουν οι πράξεις του.

Ο Ισπανός, ο οποίος είναι Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNICEF, σχεδίασε ένα εξαιρετικό πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Marca. Χρησιμοποιώντας ως βάση την πίστα του Μονακό έδειξε τη διαδρομή που ακολουθεί ένα εμβόλιο από τη στιγμή που θα γίνει μία δωρεά, μέχρι να φτάσει στα παιδιά του κόσμου που το έχουν ανάγκη και έτσι σώζονται εκατομμύρια ζωές.

«Για το πρωτοσέλιδο εμπνεύστηκα από την πίστα του Μονακό, που είναι πολύ εμβληματική, είναι η πιο διάσημη και αυτή που όλοι γνωρίζουν και ήθελα να το επαναλάβω και να δώσω σημασία στις πιο διάσημες καμπύλες του πρωταθλήματος με τα μηνύματα που είναι σημαντικό να δώσουμε μαζί με τη UNICEF στον κόσμο», υποστήριξε ο Αλόνσο. Πρόκειται για την καμπάνια #PequenasSoluciones (μικρές λύσεις) της UNICEF, που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει για τη σημασία του παιδικού εμβολιασμού για τις ασθένειες που αντιμετωπίζονται με εμβόλιο.

«Έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα και πάνω από όλα τα παιδιά. Μακάρι αυτό το πρωτοσέλιδο να δείξει από πρώτο χέρι το έργο που κάνει η UNICEF κάθε μέρα», τόνισε ο Ισπανός.

Στις σημειώσεις του Φερνάντο Αλόνσο αναφέρονται τα εξής: Στην εκκίνηση του πολύ σημαντικού αγώνα είναι οι δωρεές από όλο τον κόσμο. Ακολουθεί η συγκέντρωση των εμβολίων και η αποστολή τους σε 99 χώρες. Σημαντική «στροφή» αποτελεί η σωστή διαδικασία αποστολής ώστε να φτάσουν στην κατάσταση που πρέπει και στη σωστή θερμοκρασία, διαφορετικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Στον τερματισμό βλέπουμε τη… νίκη που πετυχαίνουν, μέσω των εμβολίων, εκατομμύρια παιδιά κόντρα σε ασθένειες που σε κάποιες χώρες εξακολουθούν να είναι θανατηφόρες.

Πηγή: Marca

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter