O Alpha δυσφημείται βγάζοντας Δελτίο Ειδήσεων από το Μέγαρο Μαξίμου;

O Alpha δυσφημείται βγάζοντας Δελτίο Ειδήσεων από το Μέγαρο Μαξίμου;

Όλα τα είχαμε δει ως τώρα αφού η ενημέρωση έγινε ένα με την προπαγάνδα και το «κρατικό» μπλέχτηκε με το «δημόσιο», όπως έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την υπαγωγή της ΕΡΤ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αλλά κανείς δεν ξεπέρασε τις νοητές γραμμές και ας είναι απλά νοητές.

Δυσάρεστη εξέλιξη αποτελεί το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ που αν πιστέψουμε αυτά που ακούμε, την Πέμπτη το Δελτίο Ειδήσεων θα βγει από το Μέγαρο Μαξίμου με την ευκαιρία της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αν και κάποιο κανάλι μπορεί να κάνει την προπαγάνδα του απ’ όπου κι αν εκπέμπει, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τον συμβολισμό αυτής της κίνησης, αν τελικά πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού:

«Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα μεταδοθεί εκτός στούντιο, απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου απ΄ όπου ο Αντώνης Σρόιτερ θα παρουσιάσει την ειδησεογραφία της ημέρας και θα μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας».

Μερικοί βέβαια για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μιας τέτοιας απόφασης, μπλέκουν το δελτίο ειδήσεων με την ξενάγηση του Αντώνη Σρόιτερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κανείς όμως δεν μπορεί να υπογράψει εγκυρότητα της ενημέρωσης όταν σε φιλοξενεί συγκεκριμένο κόμμα και πρωθυπουργός.

Η ανάρτηση στο Twitter από τον AlphaTV:

«Tην Πέμπτη ο @PrimeministerGR Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται τον @AntonisSroiter και τον Alpha στο Μέγαρο Μαξίμου, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha στις 19:00. #alphatv»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter