Ο Αμβρόσιος δεν είναι δυστυχώς μόνος… – Ιερείς τον επευφημούν και επιτίθενται στους ομοφυλόφιλους

Ο Αμβρόσιος δεν είναι δυστυχώς μόνος… – Ιερείς τον επευφημούν και επιτίθενται στους ομοφυλόφιλους

Βαθιά ενοχλημένοι εμφανίζονται ιερείς της Μητρόπολης Αιγιαλείας από το γεγονός ότι η δικαιοσύνη «τόλμησε» να κρίνει και να καταδικάσει τον Αμβρόσιο για τις κατάπτυστες δηλώσεις με τις οποίες καλούσε τον κόσμο να φτύνει –κυριολεκτικά- τους ομοφυλόφιλους.

Λίγη ώρα μετά την καταδίκη, και με τον Αμβρόσιο να δηλώνει ότι «Για τον Θεό και την πίστη μας ακόμα και φυλακή πηγαίνω! Ευχαριστώ τον Θεό για την τιμή που μου έκανε! Σήμερα είναι η πιο ιστορική ημέρα τής ζωής μου, διότι διώκομαι για την αγάπη Του!», ιερείς έσπευσαν να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους, χωρίς πάντως να εξηγεί κανείς γιατί, ενώ ο Αμβρόσιος δηλώνει ότι πηγαίνει και φυλακή για την πίστη του, δηλώνει ταυτόχρονα ότι θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο κατά της απόφασης…

Στην ανακοίνωση, που… ξεχειλίζει από αγάπη για τον πλησίον, οι ιερείς που υπογράφουν το ψήφισμα αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι «η απόφαση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, καθώς πλέον οι ομάδες των ομοφυλοφίλων ανεξέλεγκτα, ασύστολα και ανεμπόδιστα θα μπορούν να επιβάλουν προκλητικά τον τρόπο της ζωής τους, που δεν συνάδει με την οντολογία της ανθρώπινης φύσεως και το νόμο του Θεού».

Και συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα… αγάπης και κατανόησης, σημειώνουν ότι «φυσικά, ο καθένας στην ιδιωτική του ζωή μπορεί να ενεργεί ελεύθερα και να ορίζει τον τρόπο που θα ζει κατά τη βούλησή του. Αυτό είναι σεβαστό από όλους. Δεν μπορεί όμως να επιβάλει τον τρόπο της ζωής του και μάλιστα την ομοφυλοφιλία ως γενικό κανόνα στην κοινωνική ζωή, ούτε να προσβάλλει, χωρίς κανένα σεβασμό και καμία αιδώ την πίστη και τη ζωή του άλλου, ανενόχλητος, προκλητικά, όπως τα τελευταία χρόνια παρατηρείται σε “παρελάσεις υπερηφάνειας” από τις ομοφυλοφιλικές κοινότητες. Κανείς δεν μπορεί να περιφρονεί βασικές αρχές τού φυσικού δικαίου και να διεκδικεί το δικαίωμα να νομιμοποιήσει και να καθιερώσει κάποια φυσική παρεκτροπή ή αποκλίνουσα ηθική συμπεριφορά ως θεσμό της κοινωνίας».

Κατά τους ιερείς αυτούς, ο Αμβρόσιος είναι ούτε λίγο ούτε πολύ και «εκλεκτός», μια και, όπως αναφέρουν, «διά της καταδικαστικής αποφάσεως ελάβατε «τόν της αθλήσεως στέφανον» του Χριστού και τούτο επιβεβαιώνουν η αποδοκιμασία του ακροατηρίου διά την απόφαση καθώς και τα χειροκροτήματα των πιστών και των ιερέων αναφωνούντες «Άξιος» κατά την αποχώρησή σας από το Δικαστικό Μέγαρο».

Θου Κύριε…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter