Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Αποσύρεται από το 2019

O Αμβρόσιος γονατιστός ζητά συγγνώμη από όσους στενοχώρησε (Video)

Άφεση αμαρτιών ζήτησε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ζητώντας συγγνώμη απ΄όσους έχει στενοχωρήσει, δακρύζοντας μάλιστα, μπροστά στην Ωραία Πύλη της Φανερωμένης Αιγίου. 

 «Συγχωρήστε μου, σας παρακαλώ και σας ικετεύω, συγχωρήστε μου αδελφοί μου και παιδιά μου, τα λάθη μου, τις παραλείψεις μου, τις ατέλειες του χαρακτήρος μου! Και δοξάστε μαζί μου το Όνομά του Κυρίου μας» είπε ο Αμβρόσιος, συμπληρώνοντας ότι «Όλα έχουν ένα τέλος και ήρθε η ώρα να ζήσω μαζί σας εδώ, στο Αίγιο και στα Καλάβρυτα, έξω από τα επίσημα».

Ο Αμβρόσιος έχει ξεσηκώσει επανειλημμένα θύελλα διαμαρτυριών για ομοφοβικά, πολιτικά και θρησκοληπτικά σχόλια, ενώ έχει παραπεμφθεί και σε δίκη από πολίτες που κατέθεσαν μήνυση εναντίον του.

Όπως είναι γνωστό, ο Αμβρόσιος έχει δηλώσει ότι προτίθεται να παραιτηθεί μετά από 40 χρόνια και οι διαδικασίες αντικατάστασής του αναμένεται να αρχίσουν προς τα τέλη του 2018.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.