Ο Αμβρόσιος «την πέφτει» στον Μητσοτάκη – «Δέχτηκε στο γραφείο του σοδομικά άτομα»!

Ο Αμβρόσιος «την πέφτει» στον Μητσοτάκη – «Δέχτηκε στο γραφείο του σοδομικά άτομα»!

Να που ήρθε η ημέρα για τον μητροπολίτη Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, να στρέψει τα βέλη του ενάντια στον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με μια «πύρινη» ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο ο υπερσυντηρητικός μητροπολίτης, μετά από ένα εκτεταμένο -πλην συνηθισμένο- παραλήρημα στο οποίο (θεωρεί ότι) ξεσκεπάζει διάφορες θεωρίες συνομωσίας κατά του χριστιανισμού και του ελληνισμού, κατηγορεί τον Κ. Μητσοτάκη ότι «έσπευσε να δεχθεί επισήμως στο Γραφείο του εκπροσώπους της Κοινότητος LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender), τους τρανσέξουαλ, δηλ. όλα τα εξ επόψεως χριστιανικής Ηθικής Σοδομικά άτομα, τα μη φυσιολογικά εξ επόψεως ηθικής συμπεριφοράς, άτομα, ήτοι Λεσβίες, Ομοφυλό- φιλους, Αμφιφυλόφιλους και Τρανς!!!!» (η σύνταξη δική του).

Είχε προλάβει να προειδοποιήσει ότι «η εκ μέρους όλων Υμών τηρουμένη «σιγή ιχθύος», καθ’ όν χρόνον τα πάντα χάνονται, τα πάντα καταστρέφονται! Ο Χριστός διώκεται! Οι Έλληνες απο-χριστιανίζονται! Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι Κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα μας, έβαλαν ως στόχο τους να γκρεμίσουν ό,τι ιερό, ό,τι όσιο, ό,τι χριστιανικό και ό,τι εθνικό! Αγωνίζονται να αποδομήσουν τόσο την Ορθόδοξη, όσο και την Εθνική Συνείδηση στην νεώτερη Ελλάδα! Ανερυθριάστως εκτελούν τα σχέδια της Παγκοσμιο-ποιήσεως!»

Στη συνέχεια κατηγορεί σύσσωμη τη ΝΔ ότι «βγήκε ένα βήμα πιο μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ» καθώς εκπρόσωποί της συμμετείχαν στο Gay Pride της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. «Ώστε στο αγώνισμα «γκρεμίστε τη Χριστιανική Ηθική», που διεξάγεται μεταξύ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα είναι 2 πρός 1, δηλ. η Ν.Δ. έχει προηγείται ένα βήμα πιο μπροστά! ΑΙΣΧΟΣ! Κατά τα άλλα η Ν.Δ. εκπροσωπεί την… συντηρητική παράταξη του Ελληνικού Λαού! Εδώ γελάνε! Χά! Χά! Χά!»

Μετά από όλα αυτά καθώς και μια σύντομη αναφορά στις προωθούμενες αλλαγές στο μάθημα των θρησκευτικών, ο μητροπολίτης, ως άλλος… Παλαιών Πατρών Γερμανός, σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης. «ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ,εξέλθετε εις ἐπανάστασιν. Γρηγορεῖτε!!!! Ἐκμεταλλευθείτε την δύναμιν, που έχετε……Αγωνιζόμενοι, προλάβετε το κακό. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ, ίνα μη καταλυθεί η ΕΛΛΑΔΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ….», αναφέρει στο μήνυμά του.

Και με αυτή την αναφορά έκλεισε ένα ακόμα κήρυγμα αγάπης του σεβασμιότατου… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter