Ο… αναδρομικός προστάτης του ΣΕΒ, Γιάννης Βρούτσης

Ο… αναδρομικός προστάτης του ΣΕΒ, Γιάννης Βρούτσης

Ο άνθρωπος δεν ορρωδεί προ ουδενός. Ως γνήσιος Ιησουΐτης βαφτίζει το κρέας ψάρι και τα ακραία ταξικά συμφέροντα του ΣΕΒ… προστασία των εργαζομένων. 

Με την κατάπτυστη ντροπολογία που και εκπρόθεσμα κατατέθηκε και συγκέντρωσε την καθολική αντίθεση της Αντιπολίτευσης που αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Βουλής, ο κύριος Γιάννης Βρούτσης εξεπλήρωσε μέγα μέρος της αποστολής του, για την οποία υποστηρίχτηκε και εξελέγη. Δηλαδή την επιστροφή στην «κανονικότητα». Ποιά «κανονικότητα»; Μα αυτή της απόλυτης εργοδοτικής αυθαιρεσίας που μπορεί να απολύει πλέον όποιον θέλει και λογαριασμό να μη δίνει. Και αν στον μήνα που μεσολάβησε κάποιοι εργαζόμενοι εκμεταλλεύτηκαν τον νόμο Αχτσιόγλου και διεκδίκησαν δικαστικά το δίκιο τους… ατύχησαν. Η ρύθμιση καταργείται αναδρομικά και οι όποιες δικαστικές προσφυγές θεωρούνται ως μηδέποτε γενόμενες.

Παστρικές δουλειές.

Ο κ. Βρούτσης μετά τις περικοπές συντάξεων, δώρων και μισθών σώζει για μια ακόμη φορά εργαζόμενους και συνταξιούχους. Αφού έκοψε συντάξεις, μισθούς δώρα ο «προστάτης» ξαναχτυπά. Το δόγμα της «κυβέρνησης οδοστρωτήρα» βρίσκει στο πρόσωπό του την απόλυτη δικαίωσή του. Το ποιούς ισοπεδώνει ο οδοστρωτήρας είναι μάλλον λεπτομέρεια ΥΓ. Το ίδιο σώζονται και οι εκατοντάδες εργαζόμενοι διαφόρων εταιριών που διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους βάσει του νόμου περί εργολαβιών. Τέλος και για αυτούς. Άγαλμα θα του στήσουν στην Ξενοφώντος…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter