Ο ανακριτής επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις του Documentonews.gr – Ελλιπής η δικογραφία – Δεν δέχτηκε απολογία του κοσμηματοπώλη

Ο ανακριτής επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις του Documentonews.gr – Ελλιπής η δικογραφία – Δεν δέχτηκε απολογία του κοσμηματοπώλη

Η ελλιπέστατη έρευνα της αστυνομίας για το τραγικό περιστατικό του ξυλοδαρμού και εν συνεχεία του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου οδήγησε στη διακοπή της ανάκρισης.

Όπως είχε αποκαλύψει χθες το Documentonews.gr στη δικογραφία που στάλθηκε στον ανακριτή, δεν υπήρχαν τα έγγραφα εκείνα, που καταδεικνύουν ότι υπόθεση ερευνήθηκε επί της ουσίας.Έτσι, ο ανακριτής δεν έλαβε απολογία από τον 73χρονο κοσμηματοπώλη που οδηγήθηκε το πρωί ενώπιόν του και του έδωσε ο ίδιος 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

 Η νέα προθεσμία για την απολογία δόθηκε από τον ανακριτή για αύριο, Τετάρτη, στις 10 το πρωί.

Ο κατηγορούμενος, σημειώνεται πως, αρνείται ότι οι πράξεις του είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα του ιατροδικαστή για τον Ζακ Κωστόπουλο: Δεν αποκλείσαμε ποτέ την θανατηφόρα κάκωση

Ο κοσμηματοπώλης οδηγήθηκε, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στα δικαστήρια της Ευελπίδων με τους αστυνομικούς να τον συνοδεύουν μέχρι την πόρτα του ανακριτικού γραφείου.

Ο Εισαγγελέας άσκησε το Σάββατο ποινική δίωξη με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος σε βάρος του 73χρονου. Πρόκειται για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στοιχεία – σοκ από τη δικογραφία για το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου

Σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο δεύτερος άντρας που εμφανίζεται στο βίντεο να χτυπά τον 33χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες από τους αστυνομικούς και όπως αποδείχθηκε είναι καταστηματάρχης στην περιοχή και φίλος του κατηγορούμενου. Ο καταστηματάρχης, που δεν εμφανίστηκε αυτόβουλα στις Αρχές, φαίνεται να προβάλει αντίστοιχα επιχειρήματα με αυτά του κοσμηματοπώλη.

Ο 55χρονος, ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να εμποδίσει το θύμα να βγει από το κοσμηματοπωλείο, επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter