Ο Ανδρέας Λοβέρδος με… δεξιά ατζέντα: Νέα πολιτική κίνηση «Εμπρός! Όλα για την Ελλάδα»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος με… δεξιά ατζέντα: Νέα πολιτική κίνηση «Εμπρός! Όλα για την Ελλάδα»

Το πρώτο βήμα για την επάνοδό του στην ενεργή πολιτική δράση, μετά την αποχώρησή του από την Χαριλάου Τρικούπη τον περασμένο Ιούνιο, έκανε ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος παρουσιάζοντας τις θέσεις για τα μείζονα διεθνή αλλά και εσωτερικά ζητήματα. Ουσιαστικά, το βράδυ της Δευτέρας (20 Νοεμβρίου 2023), ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέδειξε την ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης , με προμετωπίδα το “Εμπρός! Ολα για την Ελλάδα”.

Δείτε επίσης: Έκλεισε η ΝΔ την πόρτα στον Ανδρέα Λοβέρδο

Προέταξε τις θέσεις του για τον πόλεμο στη Γάζα, χαρακτηρίζοντας την Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση, τασσόμενος με το Ισραήλ και εκφράζοντας τη συμφωνία του με τη στάση της κυβέρνησης της ΝΔ. Επίσης, πρωτίστως έθεσε ως θέματα προτεραιότητας το προσφυγικό, τη δημόσια ασφάλεια, την προστασία του πολίτη.
Τόνισε ότι δεν είναι καλό για τη Δημοκρατία ότι από τη μια είναι το κυβενρητικό κόμμα και από την άλλη επτά απέναντι. Σημείωσε ότι «καλώς έκανα» που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , απορρίπτοντας, όπως είπε, ένα αντιπολιτευτικό κομφούζιο. Μάλιστα , αυτοπροσδιορίστηκε ως «πολιτικός των έργων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter