Ο Ανδρέας Βαζαίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ο Ανδρέας Βαζαίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Μια νέα αγωνιστική πρόκληση επιφυλάσσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο για τον πρωταθλητή κολύμβησης και πρεσβευτή του Almora PLUS® SPORT, Ανδρέα Βαζαίο.

Ο κορυφαίος αθλητής θα συμμετέχει σε 3 αγωνίσματα, δημιουργώντας σημαντικές προσδοκίες για ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Ειδικότερα, στις 25 Ιουλίου θα αγωνιστεί στα 4Χ100 μέτρα ελεύθερο, στις 28 Ιουλίου στους προκριματικούς αγώνες για τα 200 μέτρα και στις 30 Ιουλίου για τα 4Χ100 μέτρα στη μικτή ομαδική.

Πολύτιμος σύμμαχος στην αγωνιστική προσπάθεια του Ανδρέα θα είναι το almora PLUS® SPORT. Με μοναδική σύνθεση από Ηλεκτρολύτες (Na, K, Cl), Ασβέστιο (Ca), Μαγνήσιο (Mg) και το φυτικό εκχύλισμα Citrus sinensis, το κορυφαίο αυτό συμπλήρωμα διατροφής θα φροντίσει για τη σωστή ενυδάτωσή και την μικρότερη καταπόνηση του οργανισμού και την ενίσχυση της απόδοσής τους, διασφαλίζοντας καλύτερες αθλητικές επιδόσεις.

Η ΕLPEN εύχεται καλή επιτυχία στον Ανδρέα, για τον οποίο νιώθει ιδιαίτερα περήφανη! Το almora PLUS® SPORT είναι ο σταθερός του σύμμαχος στην πορεία για την επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων και την κατάκτηση σημαντικών διακρίσεων.

Υψηλός ο κίνδυνος αφυδάτωσης το καλοκαίρι
O κίνδυνος αφυδάτωσης του οργανισμού είναι σημαντικά υψηλότερος κατά τους θερινούς μήνες. Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν προκαλούν εφίδρωση, οδηγώντας στην απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών. Η αφυδάτωση, ακόμη και όταν είναι ήπια, μπορεί να έχει επιπτώσεις στις σωματικές και νοητικές επιδόσεις.

Η κούραση, ο πονοκέφαλος, ακόμη και κακή διάθεση που αισθανόμαστε πολλές φορές μπορεί να οφείλεται στον αφυδατωμένο οργανισμό μας. Τα άτομα που αθλούνται συστηματικά ή επιδίδονται περιστασιακά σε κάποια αθλητική δραστηριότητα αντιμετωπίζουν ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο για αφυδάτωση.  Γι΄ αυτό και πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή στα υγρά που καταναλώνονται πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την προπόνηση ή έναν αγώνα.

O ιδρώτας περιέχει ηλεκτρολύτες συμπεριλαμβανομένης σημαντικής ποσότητας νατρίου, καθώς και μικρότερες ποσότητες καλίου, ασβεστίου και μαγνησίου. Η διαταραχή της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών μπορεί να οδηγήσει σε μυϊκές κράμπες, μυϊκή κόπωση και έλλειψη αντοχής.

Το νερό αποτελεί την κύρια πηγή ενυδάτωσης του οργανισμού. Για τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού εξίσου σημαντικός είναι  ωστόσο και ο ρόλος των ηλεκτρολυτών, καθώς είναι αυτοί που βοηθούν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων και στην ισορροπία των υγρών στο σώμα. Επιπλέον, συμβάλλουν ενεργά στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και των μυών.

Ενυδατώσου!
Βάλε ένα almora στο νερό σου.
Η επίτευξη των καλύτερα δυνατών αποτελεσμάτων ενυδάτωσης με τη χρήση συμπληρωμάτων ηλεκτρολυτών εξαρτάται πάνω από όλα από την επιλογή του κατάλληλου και πρωτίστως αξιόπιστου σκευάσματος. Με περισσότερα από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Ελληνικό Φαρμακείο, το almora PLUS® από την ELPEN είναι η Νο1* σε προτίμηση επιλογή των καταναλωτών στην κατηγορία της ενυδάτωσης.

almora PLUS® Effervescent: Το συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή που συνδυάζει Ηλεκτρολύτες (Na, K, Cl), Ψευδάργυρο (Zn), Μαγνήσιο (Mg) και Δεξτρόζη. Η δράση του στοχεύει στην ενυδάτωση του οργανισμού και την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Η ποσότητα ψευδαργύρου που περιέχει ισοδυναμεί με το 100% της απαιτούμενης ημερήσιας πρόσληψης ενός υγιούς ενήλικα οργανισμού σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων. Το μαγνήσιο, συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας και στη φυσιολογική λειτουργία των μυών. Διατίθεται σε αναβράζοντα δισκία με ευχάριστη γεύση λεμόνι.

almora PLUS® SPORT: To συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή που συνδυάζει Ηλεκτρολύτες (Na, K, Cl), Ασβέστιο (Ca), Μαγνήσιο (Mg) και το φυτικό εκχύλισμα Citrus sinensis. Λόγω της κλινικά μελετημένης σύνθεσής του ενισχύει την  απόδοση κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης & ταυτόχρονα ενυδατώνει τον οργανισμό των αθλούμενων και των αθλητών. Το Citrus sinensis (σίτρους σινένσις) είναι το κλινικά μελετημένο φυτικό εκχύλισμα εσπεριδοειδών με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που αποδεδειγμένα αυξάνει την απόδοση κατά τη διάρκεια της άθλησης. Το μαγνήσιο, συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών, στη μείωση της κόπωσης και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Το ασβέστιο, συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και στη φυσιολογική νευροδιαβίβαση. Διατίθεται σε αναβράζοντα δισκία με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter