Ο ανεκδιήγητος κύριος Γεωργιάδης που βλέπει ό,τι θέλει! (Video)

Ο ανεκδιήγητος κύριος Γεωργιάδης που βλέπει ό,τι θέλει! (Video)

Μπορεί να είδαν κίνδυνο στις πλατείες, λιγότερο κίνδυνο στην Ομόνοια ενώ ένα μήνα πριν προτιμούσαν να κλειδωθούμε στα σπίτια μας, αλλά τώρα είναι αλλιώς ή απλά βλέπουμε ό,τι μας συμφέρει.

Το εμβόλιο δεν έχει βγει, το φάρμακο όχι ακόμα, και ενώ στα αεροπλάνα – σε αντίθεση με τα άλλα μέσα μεταφοράς -μπορούμε να γινόμαστε σαρδέλες, ο Άδωνης εξακολουθεί να βλέπει ό,τι θέλει…

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης, που ο ίδιος επέλεξε να επισκεφθεί συγκεκριμένες παραλίες μαζί με τις κάμερες,  δεν είδε κανένα συνωστισμό στις παραλίες το Σαββατοκύριακο.

Για τον Άδωνη που προσπαθεί να πείσει πως στην οικονομία ούτε έπεσαν έξω (είχαν πέσει από τα τέλη Νοεμβρίου) «αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο στις παράλιες ήταν η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα, γιατί περάσαμε την εικόνα ότι άνοιξαν οι παράλιες μας και μάλιστα με τάξη».

Η απόγνωση της αποτυχίας της κυβέρνησης που βεβαίως προσπαθεί να τα φορτώσει όλα στον κορονοϊό είναι τέτοια που ό,τι θέλει βλέπει δίνοντας και τις ανάλογες εντολές στα φιλικά της ΜΜΕ που βέβαια είχαν ήδη δείξει τις γεμάτες παραλίες…

Κατά τον Άδωνη ο ξένος Τύπος είδε το άνοιγμα των παραλιών και έγιναν αφιερώματα σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

«Ήταν εντυπωσιακό αυτό που έγινε. Όπως είδατε είχαμε αφιερώματα σε όλα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο ήταν δωρεάν διαφήμιση» είπε. 

Όσον αφορά το σταδιακό άνοιγμα, και την απαγόρευση ποτού και μουσικής στις παραλίες ο Αδωνης Γεωργιάδης είπε πως με το άνοιγμα των παραλιών δεν θα πηγαίναμε κατευθείαν σε πλήρη απελευθέρωση, έπρεπε πρώτα να ελέγξουμε ότι τηρούνται οι κανόνες.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης απέκλεισε το να ξαναέχουμε lock down στο μέλλον, καθώς «είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πηγαίνουμε καλά.»

Και επειδή στην Ελλάδα (ευτυχώς) το δημόσιο σύστημα υγείας ξεπερνούσε και τον εαυτό του και τις ελλείψεις του, αφήνει τον Άδωνη να πανηγυρίζει.

Αλλά το να διαψεύδεις χιλιάδες εικόνες και δεκάδες βίντεο, μόνο ο Άδωνης μπορεί…





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter