Ο ανέμελος πρωθυπουργός μιλάει για ψυχική υγεία στον καιρό της πανδημίας

Ο ανέμελος πρωθυπουργός μιλάει για ψυχική υγεία στον καιρό της πανδημίας

«Η εκδήλωση θα καταλήξει σε σημαντικά συμπεράσματα, από τα οποία θα ωφεληθούν όλες οι χώρες ενόψει μίας σοβαρής απειλής που προϋπήρχε της πανδημίας και αναδείχθηκε κατά τη διάρκειά της», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σήμερα σε συνέδριο στο Καβούρι με θέμα «τις συνέπειες της Covid-19 στην Ψυχική Υγεία και στα συστήματα παροχής υπηρεσιών υγείας».

«Αναμφίβολα η ψυχική υγεία είναι ζωτικής σημασίας και πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για όλες τις κυβερνήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός που βρήκε ευκαιρία εν μέσω πανδημίας και lockdown να περάσει ό,τι πιο αντεργατικό επιθυμεί ο νεοφιλελευθερισμός.

Ευτυχώς που θα ενημερωθούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σύστημα Υγείας που κάποια στιγμή χειροκρότησε η Αγία Οικογένεια, ενώ το έχει τάξει σε ιδιώτες.

Και ποιος είναι πιο ειδικός να μιλήσει για την ψυχική υγεία από τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν έχει αφήσει Σαββατοκύριακο για Σαββατοκύριακο ή τριήμερο ή τετραήμερο για να μην εκδράμει και να χαλαρώσει σε νησιά και προορισμούς;

Για να μην μιλήσουμε για τις αθλητικές επιδόσεις του στην Πάρνηθα ή τις επαύλεις που διαθέτει ανά την επικράτεια. Αυτός που ως απλός πολίτης παίρνει το πλοίο για να πάει στην Τήνο και το ελικόπτερο για να γυρίσει…

Ένας κοινός Έλληνας είναι που ξέρει να αφουγκράζεται τον μέσο πολίτη που ζει με 550 ευρώ σε ένα δυαράκι με ή χωρίς μπαλκόνι.

Γι αυτό σας λέω, σαρξ εκ της σαρκός μας είναι, παιδί του λαού που καταλαβαίνει τον λαό εξ αποστάσεως.

Κάποιος θα του έχει γράψει μια ομιλία, αρκεί να μην μιλήσει εκτός κειμένου…

Γιατί τότε θα τους πει πως κατάφερε να καταπολεμήσει την κατάθλιψη όταν είδε τις νέες δημοσκοπήσεις, μπροστά στην πισίνα του Costa Navarino ή θα μας μιλήσει για την κατάθλιψη της συζύγου του που περνά δύσκολα ως γυναίκα αφού την χτυπούν επειδή είναι πετυχημένη επιχειρηματίας με ή χωρίς offshore.

Αρκεί να πετύχουν οι φωτογραφίες που θα βγάλει προφίλ και ανφάς να δείχνει όμορφος και αποφασιστικός…

Το πως τώρα ο λαός θα έχει «ψυχική υγεία» με πενταροδεκάρες, καθηλωμένους μισθούς, κυβερνητικό αλαλούμ μέτρων και ψέματα, είναι λεπτομέρειες για την πλέμπα…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter