Ο ανέμελος πρωθυπουργός πέταξε τη γραβάτα!

Ο ανέμελος πρωθυπουργός πέταξε τη γραβάτα!

«Οι πολίτες μπορεί να σκέφτονται ήδη τις διακοπές τους, εμείς πάλι όχι γιατί οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης δεν προβλέπεται να κάνουν διακοπές ούτε φέτος» είχε δηλώσει στο προηγούμενο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και θα τον πιστεύαμε αλλά αυτό το «ούτε και φέτος» προκαλεί μάλλον γέλια.

Γιατί ο πρωθυπουργός ο οποίος βρίσκει κάθε ευκαιρία να ξεφύγει από το Μέγαρο Μαξίμου για «επίσημες» επισκέψεις ανά την επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό, συχνά παραβαίνοντας και τα μέτρα κατά του κορονοϊού, έχει κάνει την πρωθυπουργία του μια ατέλειωτη dolce vita, ένα μπέρδεμα μεταξύ οικογένειας, θεσμών και θέσεων με συμβούλους και οικογενειοκρατία όπου όλοι οι δικοί μας χωράνε.

Ένας αχταρμάς όπου εσκεμμένα ρίχνει πολιτικές ευθύνες… στους πολίτες και ο ίδιος κοιτάζει ποια γωνία του προσώπου του έχει περισσότερη φωτογένεια για να φωτογραφηθεί ή κινηματογραφηθεί.

Και βέβαια αν η οικογένεια έχει εισβάλει πλήρως μέσα στην πολιτική, από την πεθερά ως το γιο… ο ίδιος φυλάει μακριά από την επικαιρότητα και τους φωτορεπόρτερ τις «προσωπικές» του στιγμές στις ιδιωτικές επαύλεις του και σπίτια στη χώρα και όχι μόνον…

Αυστηρό φωτογραφικό πρωτόκολλο στην Κρήτη, αποφυγή φωτογράφων στην Τήνο και πάει λέγοντας. Ακόμα και όταν πήγε στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο στη Σούδα, μια ανέμελη επίσκεψη έκανε. Εξάλλου «πετάχτηκε» από το σπίτι του, δέκα λεπτά πιο πέρα!

Ούτε καν μαθαίνουμε ποιος πληρώνει τις προσωπικές του πτήσεις.

Γιατί όλα κι όλα. Μπορεί προεκλογικά να είδαμε τόση μα τόση γραβάτα, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει να την βάζει στην άκρη και να δηλώνει πιο χαλαρό «look» σύμφωνα με την ταξική του καταγωγή που θέλει ταυτόχρονα να κρύψει αλλά και να δηλώσει κλείνοντας το μάτι προς κάθε κατεύθυνση!

Τελευταία πιο ανέμελος, πέταξε την γραβάτα αφού ζήλεψε τον Αλέξη Τσίπρα αλλά προσοχή, καμία σχέση με επανάσταση…

Σε λίγο θα κυκλοφορήσει σε κούκλα σαν του συντρόφου της Barbie, του Ken, με στολή τένις, με μαγιό, με γραβάτα, γαμπρός…

Γιατί είναι ανέμελος και ωραίος!

Τελικά όμως τα παραμύθια όμορφα καίγονται! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter