Ο «ανοιχτοχέρης» Κυριάκος

Ο «ανοιχτοχέρης» Κυριάκος

Στροφή 180 μοιρών σε σχέση με την προεκλογική περίοδο του 2019 έχει κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία μπροστά στις εκλογές που αναμένεται να προκηρύξει τις επόμενες ημέρες.

Εκεί που κατακεραύνωνε τον ΣΥΡΙΖΑ για επιδοματικές πολιτικές , τώρα έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ επιδομάτων ανάγοντάς τα σε βασική προεκλογική πολιτική του.

Οπου σταθεί και όπου βρεθεί ανακοινώνει επιδόματα επί παντός του επιστητού. Ακόμη και για τους συνταξιούχους που δεν πήραν την αύξηση-ψίχουλο λόγω της ύπαρξης προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις τους.

Και με στόμφο αναφέρει ότι είναι «μια προσωρινή στήριξη για τους συνταξιούχους» τους οποίους τέσσερα χρόνια εμπαίζει ποικιλοτρόπως.

Δεν κάνει κανένα λόγο όμως για τα υπερκέρδη του καρτέλ της ενέργειας ούτε για τις εκρηκτικές αυξήσεις στα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που έχουν φέρει σε απόγνωση τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Βλέπει την ελληνική κοινωνία να φτωχοποιείται αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να την ξεγελάσει την τελευταία ώρα πριν τις εκλογές για να συνεχίσει να την φτωχοποιεί και οι φίλοι του μεγαλοεπιχειρηματίες να καρπούνται ακόμη υψηλότερα κέρδη.

Μόνο που δεν λαμβάνει καθόλου υπόψην την αντίδραση των πολιτών, μικρό δείγμα της οποίας είναι αυτή του καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας.

Και η έκπληξή του θα είναι πολύ μεγάλη το βράδυ των εκλογών.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter